qbert Posted April 29, 2010 Report Posted April 29, 2010 True.[The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters.] Quote
Nytro Posted April 29, 2010 Report Posted April 29, 2010 Ba are rost. Eu din start imi fac o parere despre un utilizator nou in functie de ce scrie acolo. Sau ii dau ban din start. In plus, o sa se simta mai bine cand vad ca lumea discuta cu ei si isi vor face si ei curaj sa posteze cate ceva. Quote
BigT Posted April 29, 2010 Report Posted April 29, 2010 Da Nytro are dreptate. Am vazut pe mai multe forumuri care se respecta o astfel de sectiune si chiar daca nu are un rol 'psihic' extraordinar e de bun gust sa iti saluti noii "colegi de forum" si ei sa te salute pe tine. Parerea mea. Quote
ZeroCold Posted April 29, 2010 Report Posted April 29, 2010 Asa-i, sectiunea bun venit are scopul de a-ti crea o prima imagine despre acel user si acel user despre ceilalti de pe forum.Ce am observat eu "dealungul timpului" este ca cei mai bine primiti sunt cei care scriu dita mai referatu despre cunostiinte (si ei nu stiu nimic, unii) si alte chestii, si pizdele... Quote
Fitty Posted April 29, 2010 Report Posted April 29, 2010 [...]si isi vor face si ei curaj sa posteze cate ceva.AICI e problema, Nytro ))Anyway, we can do without welcoming comitee. Quote
loki Posted April 29, 2010 Report Posted April 29, 2010 din cat stiu se poate seta rubrica respectiva, cat si cosul de gunoi sa nu fie trecute la post count. Asta ca sa nu isi faca unu nou 10 posturi din ce mai asculta, ce mai face, cine e, 2-3 de "bine te-am gasit" si 3 prostii care ajung la gunoi ca apoi sa sara in cereri. Desi... cel putin eu tin cont de ce posteaza si nu de cate posturi are. Quote
begood Posted April 29, 2010 Report Posted April 29, 2010 din cat stiu se poate seta rubrica respectiva, cat si cosul de gunoi sa nu fie trecute la post count. Asta ca sa nu isi faca unu nou 10 posturi din ce mai asculta, ce mai face, cine e, 2-3 de "bine te-am gasit" si 3 prostii care ajung la gunoi ca apoi sa sara in cereri. Desi... cel putin eu tin cont de ce posteaza si nu de cate posturi are.disable post count in "trash" and "bun venit". Quote