zoondark Posted May 4, 2010 Report Posted May 4, 2010 Tip: AltulLink: http://seeking-legion.comDetalii:dhttp://seeking-legion.comHacked )) Quote
MrRip Posted May 4, 2010 Report Posted May 4, 2010 wtf ? ce visezi pustiule ? ) site-ul e down pentru mentenanta , in caz ca stii ce-i aia . unde vezi tu ce imi arati tu acolo ? ) da-ti doua palme si revino-ti !// le celebra R.aH.aT. team ? ) razzor ? )))))) )) am o presimtire )Nytro - arde-l pe cumatru' hacer de carton e afiliatul sau chiar razzor Prin absurd sa zicem ca ai luat acces la Cpanel : ce-ai gasit ? ce-ai rezolvat ? ia uimeste-ma : un Privat de miliaaaaaaarde , ai gasit acolo adevarul suprem , zic bine , nu ? Quote
Guest Mosad Posted May 4, 2010 Report Posted May 4, 2010 wtf ? ce visezi pustiule ? ) site-ul e down pentru mentenanta , in caz ca stii ce-i aia . unde vezi tu ce imi arati tu acolo ? ) da-ti doua palme si revino-ti !// le celebra R.aH.aT. team ? ) razzor ? )))))) )) am o presimtire )Nytro - arde-l pe cumatru' hacer de carton e afiliatul sau chiar razzor Prin absurd sa zicem ca ai luat acces la Cpanel : ce-ai gasit ? ce-ai rezolvat ? ia uimeste-ma : un Privat de miliaaaaaaarde , ai gasit acolo adevarul suprem , zic bine , nu ?ho ba ce te ambalezi atata,lasa-l sa se dea mare Quote
MrRip Posted May 4, 2010 Report Posted May 4, 2010 Mosad : nu m-am ambalat man doar m-am amuzat uita-te si tu la el cat de jalnic e . Quote
tjt Posted May 4, 2010 Report Posted May 4, 2010 hmmm totusi cine sunt RHT ?De cand a inceput RNS sa apere onoarea romanilor,astfel de asa zise forumuri de hacking au aparut ca ciupercile dupa ploaie... Quote
Marian Posted May 4, 2010 Report Posted May 4, 2010 seeking-legion.com a pus asta intentionat pentru a le face alti prosti reclama la forumul lor Patetic ) Quote
sosetutza Posted May 5, 2010 Report Posted May 5, 2010 Vreau raspusuri...repede cum, care si cand. Quote
zoondark Posted May 5, 2010 Author Report Posted May 5, 2010 Nu inteleg de ce va ambalati atat, postul acesta l-am gasit pe un alt site si m-am gandit sa il pun si eu pe RST Nu il cunosc pe acest "razor" Quote
sosetutza Posted May 5, 2010 Report Posted May 5, 2010 Da nu razor a facut chestia asta....pune sursa de unde l-ai luat. Quote
MrRip Posted May 5, 2010 Report Posted May 5, 2010 De ce mananci cacat ca l-ai gasit pe alt site ? Taci in pula mea cu vrajelile pizdii ma-tii de ratat . Quote
Polis Posted May 5, 2010 Report Posted May 5, 2010 Ok, si ce ai de gand sa faci daca ai acces la cpanel? Quote
Fitty Posted May 5, 2010 Report Posted May 5, 2010 R.H.T.?Nu suna bine, baieti. Vedeti, e o chestie si cu sunatu asta...Daca nu suna bine te pisi pe el de domeniu. Er Eici Ti, Rî Hî Fail Tî? Pula mea.Ar Es Ti, Re Se Te, Rî Sî Tî...suna mai bine, este? Quote