Marian Posted May 18, 2010 Report Posted May 18, 2010 (edited) Care vrea un host de calitate sa imi dea PM.Ofertele sunt foarte avantajoase.______________________1 EUROSpatiu 250 MBTrafic NelimitatDomenii Parcate 2 CpanelUptime 99.9%______________________2 EUROSpatiu 500 MBTrafic NelimitatDomenii Parcate 3 CpanelUptime 99.9%______________________3 EUROSpatiu 1 GB Trafic NelimitatDomenii Parcate 4 CpanelUptime 99.9%______________________5 EUROSpatiu 3 GB Trafic NelimitatDomenii Parcate 5 CpanelUptime 99.9%______________________8 EUROSpatiu 5 GB Trafic NelimitatDomenii Parcate 10 CpanelUptime 99.9%______________________10 EUROSpatiu 8 GB Trafic NelimitatDomenii Parcate 15CpanelUptime 99.9%______________________ Edited May 18, 2010 by Marian Quote
daatdraqq Posted May 18, 2010 Report Posted May 18, 2010 Interesant .Cum se face plata ?Vps ?Cu acte sau fara ? Quote
Marian Posted May 18, 2010 Author Report Posted May 18, 2010 Plata se face prin sms, coduri de cartele raincarcabile. Cum vreti voi.Va garantez ca nu este teapa Quote
sosetutza Posted May 18, 2010 Report Posted May 18, 2010 (edited) Dau dublu cat da el la acelas pret care vrea pm. Pana la 5 euro plata pe sms si de la 5 in sus plata pe paypal...fac si pachete la cererea clientului. Edited May 18, 2010 by sosetutza Quote
Fitty Posted May 18, 2010 Report Posted May 18, 2010 "Va garantez ca nu este teapa"Cum ne garantezi? Nu te stiu, nu esti de incredere pt mine.Unde ai serverul/serverele? Restrictii pe content, ceva? Da-ne mai multe detalii, de ce sa cumparam de la tine si nu de la altii? Quote
sosetutza Posted May 18, 2010 Report Posted May 18, 2010 Eu am clienti care va pot zice ce si cum sta treaba si plata o putem face fara acte prin wmz . Dau si server dedicat , pe care puteti tine orice vreti , inclusiv zeus.A da si era sa uit, daca aveti host de la mine si imi aduceti clienti, primiti gratis. Quote
Marian Posted May 18, 2010 Author Report Posted May 18, 2010 (edited) 1Dau dublu cat da el la acelas pret care vrea pm. Pana la 5 euro plata pe sms si de la 5 in sus plata pe paypal...fac si pachete la cererea clientului.2Eu am clienti care va pot zice ce si cum sta treaba si plata o putem face fara acte prin wmz . Dau si server dedicat , pe care puteti tine orice vreti , inclusiv zeus.A da si era sa uit, daca aveti host de la mine si imi aduceti clienti, primiti gratis. Eu eu eu eu eu... ce tot atata TU!?Pai si de ce nu iti faci un topic nou ba?Baga-te peste mine!e mai ieftin sa iti ti pcu deschis . Eu am site gen youtube si 8 gb sunt ca o gluma pt mine . cu 8 gb tin 10 filme ... ofer eu host 300 gb trafin nelimitat cu 5 euro . Platiti cum vreti voi transfer bancar ,cartele telefon transfer credit ori cum ... Stiu ca nu ma cunoasteti si nu aveti incredere in mine ,dar totusi chiar atat de multi ticalosi sunt pe lumea asta ?Te rog frumos sa iti creezi tu un topic nou thx.Care vrea host sa ma contacteze pe mess Edited May 18, 2010 by Marian Quote