symboss Posted August 31, 2011 Report Posted August 31, 2011 (edited) Nu pot sa zic ca stapinesc vreon limbaj de programare insa ma descurc destul de bine in Visual Basic/Vb.NET,PHP/MySQL(incepator),cindva am avut treaba cu AutoIt-ul era bun pentru automatizare.Referitor la ce a zis si Synthesis,nu e asa importanta matematica pentru IT/programare.Profu' de matematica acuza in stinga si in dreapta ca fara matematica lui nimeni nu va reusi nimic in programare.Cred ca un rol mai important il are logica pentru a gindi principiul de functionare,pasii,metodele,restul tine de sintaxa limbajului. Edited August 31, 2011 by symboss Quote
dranaxum Posted August 31, 2011 Report Posted August 31, 2011 (edited) Mai oameni, eu nu stiu ce faceti voi, dar nu stiu cum nu va trebuie matematica pentru urmatoarele (lucruri de facultate, nu OZNuri):Simulation and Modelling - Course Details - Computing - Imperial College LondonIntroduction to Bioinformatics - Course Details - Computing - Imperial College LondonComplex Systems - Course Details - Computing - Imperial College LondonMachine Learning - Course Details - Computing - Imperial College LondonDaca as avea voie, v-as arata si niste lecture notes la Complex Systems in care trateaza Ergodic theory si Game theory.Mai vreti? Uite si o teza de masterat la departamentul de informatica:http://www.doc.ic.ac.uk/~rh/files/docs/uni/masters.pdfEu nu vad prea multe linii de cod... Voi vedeti ceva?!Trezirea! Edited August 31, 2011 by dranaxum Quote
CristianRoflmao Posted October 12, 2011 Report Posted October 12, 2011 Cunosc o multime de limaje basic (VB.Net,C++,PHP,CSS) dar stiu foarte bine HTML si Flash Quote
totti93 Posted October 12, 2011 Report Posted October 12, 2011 Pascal, C, Python, AutoITWeb Developing: HTML, CSS, JavaScript, PHP, MySQL Quote