Moderators Dragos Posted June 15, 2010 Moderators Report Posted June 15, 2010 Este vorba despre un proiect de hacking. Un program ce include mai multe aplicatii mici printre care : aplicatii cu Y! ETSgenerator de pagini pentru phishingDDoSgenerator de virusi unici (ca ZeuS)etc.Caut persoane care sa stie PHP, JavaScript, AutoIT sau C++. De asemenea caut designeri. Cei interesati, dati-mi un mesaj prin pm cu adresa voastra de Yahoo! Quote
Moderators Dragos Posted June 15, 2010 Author Moderators Report Posted June 15, 2010 (edited) vrei un proiect care te baga la 7 ani de puscarie cand tu ai poze si nume pe netNu cred ca o sa vina dupa mine politia. Vor crede ca e un fake.EDIT: @begood : Din ce am listat mai sus : aplicatiile cu ets, phishing, ddos si partea teoretica la virusi. Sunt si alte aplicatii ce vor fi incluse in program la care am nevoie de ajutor... Edited June 15, 2010 by Dragos Quote
Krisler12™ Posted June 15, 2010 Report Posted June 15, 2010 vrei un proiect care te baga la 7 ani de puscarie cand tu ai poze si nume pe netNu cumva numai folosirea acestor programe este ilegala si nu si "construirea"/"comercializarea" lor ?Eu asa banuiesc din moment ce ala care o facut Zeus/SpyEye nu e in puscarie.Nu ?sau le ce anume te referi ? Quote
v3ctor Posted June 15, 2010 Report Posted June 15, 2010 Si care va fi rezultatul proiectului ?! Foloseste la ceva ? Quote
Moderators Dragos Posted June 15, 2010 Author Moderators Report Posted June 15, 2010 Si care va fi rezultatul proiectului ?! Foloseste la ceva ?Pai.. nu mai exista asa ceva pe net.. e unic..Il vom avea doar cei care participa la proiect. Quote
phantomas90 Posted June 15, 2010 Report Posted June 15, 2010 @Synthesis Eu stiu in mare parte AutoIT.Daca e ma bag si eu dar nu stiu cat as putea ajuta avand in vedere descrierea ta:[I]Pai.. nu mai exista asa ceva pe net.. e unic..[/I]Daca e vorba de put/get de pe FTP sau trimiterea datelor gen username,ip,time,OS, etc asta pot sa fac, daca se accepta chestia cu crearea bat-ului cu script de comenzi dupa care stergerea lui.Nu mi-a iesit niciodata trimiterea direct din executabilul de AutoIT ...da-mi ceva de facut(pe post de test) ca sa-mi dau si eu seama daca ma bag.Si asa vezi si tu daca pot sa ajut sau nu Quote
v3ctor Posted June 16, 2010 Report Posted June 16, 2010 Vezi sa nu te prinda garda ... , astia deabea sunt instare sa culeaga oamenii cu CD-uri piratate de prin piata , unde dracu sa te gaseasca pe internet ? E politia romana nu FBI !! Aia de lucreaza la investigatii informatice habarn nu au sa stinga si sa aprinda un PC . Trebuie sa fi foarte prost sa te prinda ai nostri . Trebuie sa vina cineva din strainatate sa le zica ,, Ba Gheorghe , vezi ca ala de a spart NASA , x , y , z , il gasesti acolo si ca te-am ajutat dal incoace " . Quote
Moderators Dragos Posted June 16, 2010 Author Moderators Report Posted June 16, 2010 @balcky - Am o functie importanta in ND @v3ctor - Sunt optimist. Daca vin, ii astept cu o lada de bere.. Quote
vizitatoru123 Posted June 16, 2010 Report Posted June 16, 2010 1. Exista un motiv bun pentru care nu gasesti asa ceva pe net2. Trebuie sa ai cunostinte vaste sa faci asa ceva cum trebuie3. Nu e legal, ar fi fost mai ok sa citesti pe forum iti faceai o parere despre userii care stiau programare si ii intrebai pe privat.Si sincer eu cred ca ai putea sa faci ceva calumea cu timpul in care vrei sa faci chestia asta ( e doar parerea mea asta ) Quote