PetreTerror Posted June 17, 2010 Report Posted June 17, 2010 (edited) Am o moneda antica din colectia personala , pe care vreau sa o vand , pentru ca nu mai prea am timp de numismatica. Moneda este din argint , si a fost gasita in satul Ciuguzel , cunoscut pentru faptul ca era tranzitat de romani , in drumul lor catre Appulum si Sarmisegetuza. Pe fata monedei apare imparatul Hadrian laoreat , cu inscriptia Hadrianvs Avgvstvsvs ; iar pe verso apare Concordia cu sceptrul puterii in mana , stand pe un jilt , indreptata cu fata spre dreapta(in putine monede apare in acesta ipostaza). Pe verso apare inscriptia COS III. Aveti aici o poza http://img62.imageshack.us/img62/6868/hadrianimparat.jpg Daca sunteti colectionari si v-ar interesa , putem negocia...puteti sa puneti intrebari mai jos... Mersi... Edited June 17, 2010 by PetreTerror Quote
daatdraqq Posted June 17, 2010 Report Posted June 17, 2010 cati bani negociabil?Ai incercat la un muzeu de istorie sa vezi cat iti ofera?Aia confisca nu dau bani ,stai linistit ,nu vezi tu bani de la statu' roman . Quote
Hack4Life Posted June 17, 2010 Report Posted June 17, 2010 Ai incercat la un muzeu de istorie sa vezi cat iti ofera? Quote
PetreTerror Posted June 17, 2010 Author Report Posted June 17, 2010 @ daatdraqq negocieri pe privat@ Hack4Life - acolo se doneaza monede nu se vand Quote
Hack4Life Posted June 17, 2010 Report Posted June 17, 2010 @ Hack4Life - acolo se doneaza monede nu se vand Nam stiut ..... Am zis si io asa.... Quote
daatdraqq Posted June 17, 2010 Report Posted June 17, 2010 La o prima investigatie am aflat la cat se ridica pretul .Nu-ti mai dau privat ,nu mai negociez nimic ,mai bine ma duc la mare . Quote
balcky Posted June 17, 2010 Report Posted June 17, 2010 (edited) Un pret de start?te poti orienta aici:http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:vfl9YJjmzFIJ:www.forumancientcoins.com/monetaromana/corrisp/a326/a326.html+Hadrianvs+Avgvstvsvs+price&hl=ro&gl=ro&strip=1 Edited June 17, 2010 by balcky Quote
PetreTerror Posted June 18, 2010 Author Report Posted June 18, 2010 La o prima investigatie am aflat la cat se ridica pretul .Nu-ti mai dau privat ,nu mai negociez nimic ,mai bine ma duc la mare .Moneda e in stare foarte buna , dar stai linistit ca nu ceream pret de catalog.Pretul echivaleaza undeva intre 70 si 200 de euro , in functie de mai multi factori.Moneda mea este undeva intre acest pret , fi sigur ca nu o dau cu pretul maxim , dar nici cu pretul minim...deaia am zis negociem. Quote
sese Posted June 18, 2010 Report Posted June 18, 2010 nu cred ca o sa ti-o cumpere cineva ... mai bine o topesti si o vinzi ca argint sau o amanetezi Quote
PetreTerror Posted June 18, 2010 Author Report Posted June 18, 2010 nu cred ca o sa ti-o cumpere cineva ... mai bine o topesti si o vinzi ca argint sau o amanetezi eu cred ca o sa o cumpere Quote
Cheater Posted June 18, 2010 Report Posted June 18, 2010 Incearca pe okazii sau chiar ebay, aici nu ti-ai ales bine targetul.Bafta! Quote