Jump to content
PetreTerror

Vand Moneda Romana-Hadrian-Stare Foarte buna

Recommended Posts

Posted (edited)

Am o moneda antica din colectia personala , pe care vreau sa o vand , pentru ca nu mai prea am timp de numismatica. Moneda este din argint , si a fost gasita in satul Ciuguzel , cunoscut pentru faptul ca era tranzitat de romani , in drumul lor catre Appulum si Sarmisegetuza.

Pe fata monedei apare imparatul Hadrian laoreat , cu inscriptia Hadrianvs Avgvstvsvs ; iar pe verso apare Concordia cu sceptrul puterii in mana , stand pe un jilt , indreptata cu fata spre dreapta(in putine monede apare in acesta ipostaza). Pe verso apare inscriptia COS III.

Aveti aici o poza http://img62.imageshack.us/img62/6868/hadrianimparat.jpg

Daca sunteti colectionari si v-ar interesa , putem negocia...puteti sa puneti intrebari mai jos... Mersi...

Edited by PetreTerror
Posted
La o prima investigatie am aflat la cat se ridica pretul .Nu-ti mai dau privat ,nu mai negociez nimic :) ,mai bine ma duc la mare .

Moneda e in stare foarte buna , dar stai linistit ca nu ceream pret de catalog.

Pretul echivaleaza undeva intre 70 si 200 de euro , in functie de mai multi factori.

Moneda mea este undeva intre acest pret , fi sigur ca nu o dau cu pretul maxim , dar nici cu pretul minim...deaia am zis negociem.