Jump to content
H2K

Cum poti copia...

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Sunt zeci de metode pe care le poate face oricine, nu trebuie sa cumperi tot felul de aparate. Spre exemplu, una dintre cele mai bune pe care inca le folosec este cea cu Coca Cola. Iei o sticla la jumate de Coca Cola, decupezi eticheta, o bagi la scanner. In Paint stergi partea cu ingridiente, notezi formulele si o scoti la imprimanta (nu trebuie neaparat pe foaie lucioasa, nu se duce proful, profa sa inspecteze sticla). Bun, si in timpul examenului, scoti sticla ca sa bei, dupa care o lasi pe masa si te mai uiti la ea din cand in cand.

Posted

Eu mi-am luat niste memoranduri cred ca se cheama, carticele in format mic, cu scris mic si cu multe prostii prin ele. Dar la mate sunt sugestii de rezolvari, nu vor fi subiectele de anul asta... La mate imi e frica... Si totusi nu stiu daca sa ma risc sa copiez (daca e "periculos"). Mai bine iau un 5 (la mate nu stiu daca voi fi in stare) si sunt multumit.

Posted

Nu stiu ce sa zic...si eu ma tem cel mai mult la mate...La noi si diriga a zis ca o "mica atentie la supraveghetori" nu strica. Si eu am cumparat niste carticele din alea mici pentru orice eventualitate.

Unii mi-au zis ca bacul va fi unul dintre cele mai usoare examene din viata de elev, student...deci nu prea ma stresez:P

Guest User Name
Posted

eu cred ca o sa va lase sa copiati,unul de la altul...salariile,greve,draci,laci,s.m.a.d.;eu va doresc succes !