Jump to content
HellScream

Stupid people

Recommended Posts

Posted

Am fost astazi cu ceva treaba pe la directia de finante si a trebui sa stau la rand la u ghiseu. Din plictiseala, am inceput sa observ ce fac cei din jurul meu, si am ramas stupefiat de prostia unora dintre ei. Era o coada imensa in fata calculatorului din holul de la intrare, unde stateau oamenii si isi accesau conturile ca sa faca viramente, isi accesau mail-ul, etc.In acel moment m-am gandit ca daca se trezeste vre unul ca mine, care a evadat de la nebui sapand cu paiul pe la coltul gardului, sa puna un keyloger in acel PC. In cele 2 ore cat am stat acolo, am vazut pe putin 30 de persoane cu stikuri, diskete si cd-uri. Am inceput sa ma uit dupa camere de spuraveghere, desi in acele momente nu erau deloc de ajuto, avand in vedere cata lume accesa stikuri. Culmea a fost ca nu am reusit sa vad nici macar o camera care sa fie orinetata spre acel pc. In concluzie, astept de la voi sa va spuneti parerea despre acest aspect, si daca voi ati instala sau nu un keyloger in acel pc.

Posted

Tot azi si eu am mers la finante sa vad daca imi dau o adeverinta, si miau zis ca trebuie sa astept pana Vineri, si la poarta am intrebat portarul daca exista si alta posibilitate sa imi iau acea adeverinta mai repede, stiti ce mia zis? -- 10Roni , si mio da pe loc :) iam dat 10Roni si am terminat treaba, nui dadeam bani dar chiar nu puteam sa stau pana vineri

PS: Traim in Romania

Posted

Nu ! Nu as instala ca sa fur conturile bancare. Sau poate as instala dar doar asa ca sa ma simt si eu bine. Nu e bine sa te bagi in de astea cu furt de carti de credit ca o patesti foarte usor mai devreme sau mai tarziu. Asa pe forumuri toti va dati hackeri dar ia sa vad eu unu care in realitate face de astea si se apuca si zice pe forumuri. Nu cred ca am sa vad !

Posted

N-ai ma ce sa faci cu conturile de trezorerie ,unde plm sa-i transferi ,poate pe vreun offshore, altfel n-ai nicio sansa .Nici nu stiu daca se fac tranzactii online cu astea de trezorerie .

E grav rau ce zici tu acolo ,te baga la "atac la economia nationala" .25 ani zi la zi ,mai bine faci crima .

Posted
Eu asi instala un rat si dupaia as executa un auto-spreader ca sa infecteze toate usb-urile/cd-urile/dvd-urile si asa mai departe.Cand mai faci o vizita pe acolo sa ma anunti:D

Oare cum ai putea sa infectezi un cd sau dvd ??? As fi tare curios de aceasta metoda!

Posted

Pai eu cu siguranta as fi pus dar nu ca sa iau vreun ban sau ceva. Doar ca sa se invete minte si alta data sa nu mai se logheze de la orice calculator.:)

Posted (edited)
Oare cum ai putea sa infectezi un cd sau dvd ??? As fi tare curios de aceasta metoda!

Nu mai stiu exact cum dar am vazut mai de mult un spreader care avea si aceasta optiune.

LE:Mersi tromfil nu am mai citit oistul dupa ce am dat submit.

Edited by Paul4games