Jump to content
Wisa

Fun stuff

Recommended Posts

Posted
Nu stiu daca e de ras but w/e

Voi ce preferati?Sa fiti steroizat ca ala care da prima bucata(una bunicica"), sau sa fiti (din cate am inteles) luptatoru' de MMa (chch*)

// vid

Ala e real, am vazut pe Discovery. Toti de acolo sunt petrolisti.

Posted

Moare tiganu. La cimitir mama puradelului ii zise:

-Draga, predica si tu ceva despre taicatu !

Sta puradelu se gandeste.. si incepe:

-Dragi vecini ,stimate sat

-Ce e viata,un ca*at

-Luni f*tea pe mama in pat

-Marti era in crasma beat

-Joi era pe prispa casi

-Azi s-a dus in pi*da masii

-Iar tu mama-ndoleiata

-Da-l in p**a mea de tata

-Ai uitat cand te-a batut

-Cand cu altu te-ai f*tut

-Eu acum il plang intruna

-A murit mancami-ar p**a ...

Posted

VAND NEVASTA! An de fabricatie 1983 , culoarea roscata , full option: suspensii super, portbagaj mare. Stare foarte buna de functionare putin uzata (cam de 2ori pe zi... dar duce mai mult) Al doilea propietar, certificat in regula . Cai putere oooooo (poate sa tina o herghelie ) Caroseria putin atinsa: a fost un mic accident cu un vecin care nu s-a asigurat( daca sunt acasa) si a intrat in ea , in urma accidentului el a fost grav avariat iar ea a suferit doar niste atingeri de curea pe aripa stanga spate dar cu timpul se repara, Pret negociabil, o dau cu tot cu accesorii,, unu de trei ani si una de 5 ani , rog seriozitate!=))))

Posted

Numele meu este pre?ios. Eu am o femel? Am fost impresionat când am v?zut profilul dvs. de ast?zi, ?i i se va dori s? stabilit o rela?ie de lung? durat? cu tine. În plus, i se va dori s?-mi r?spund? prin cutia mea de e-mail privat (preciousmabar25@yahoo.in), astfel încât i se poate da tu poza mea, pentru tine s? ?tiu cine i sînt ?i eu cred c? ne putem muta de aici! a?teapt? s? aud de la tine cît mai repede.

(aminti?i-v? de la distan?? sau de culoare nu conteaza, dar iubesc foarte mult în via??) ?i o propunere de afaceri pentru amândoi.

v? rug?m s? contacta?i-m? aici

(Preciousmabar25@yahoo.in)