Ellimist Posted July 8, 2010 Report Posted July 8, 2010 din pacate trebuia sa adun 50 pct in intervalul 1-25 iunie..si nu am facut asta:| imi vine sa imi trag palme.... Quote
razv Posted July 8, 2010 Report Posted July 8, 2010 (edited) oricum, nici macar nu se poate intra pe site - mult prea multe conexiuni... Edited July 8, 2010 by razv Quote
AlStar Posted July 8, 2010 Report Posted July 8, 2010 mortii masiiX(X(Xam intrat dupa 5 minute de la incepere..fresh out tot..inafara de wallpapere Quote
Ellimist Posted July 8, 2010 Author Report Posted July 8, 2010 daca puteam sa intru cred ca eram printre primi....dadui doua refreshuri la interval de 3 secunde la pagina...si la al doilea imi aparu...:| statui la panda cu speranta ca prind ceva, da degeaba...Luna viitoare a mea e:)) Quote
razv Posted July 8, 2010 Report Posted July 8, 2010 Astia sunt tampiti, am dat sa intru si la un moment dat imi zice Sorry, you're not in this redemption. dar stiam ca am facut mai mult. Cand am dat a 2 oara a mers bine - dar au ramas doar pozele alea, asa cum au zis si ceilalti. Am dat pentru o poza, ca doar ce am de pierdut, 15 ptz? Sa nu zic ca nu am luat nimic... Quote
sosetutza Posted July 8, 2010 Report Posted July 8, 2010 Nici nu ma mai chinui sa fac puncte...astia isi bat joc de oameni...cu servere lor. Quote
razv Posted July 8, 2010 Report Posted July 8, 2010 (edited) Am gasit (poate stiati deja) un program numit Live Redemption Checker care este free si pro - cica i-a ajutat pe mai multi sa castige macar bani daca nu produse. La pro poti iti completeaza automat toate campurile legate de destinatie si altele. Codul de activare e 7$ n-ar fi mult dar cred ca se poate rezolva si altfel . Mult succes la urmatorul redemption! Edited July 8, 2010 by razv typo2 Quote
icebird Posted July 9, 2010 Report Posted July 9, 2010 iar l-am ratat, pizda masii... oricum sunt lab member ma doare la banana Quote
Guest User Name Posted July 9, 2010 Report Posted July 9, 2010 Eu sunt fericit...macar l-am prins.si app,am loat un poster (bun si ala,pentru inceput).legat de serverele lor.da,sunt extrem de proaste.am stat 2 minute sa mi se incarce o pagina.si tot incompleta...un mic print de la redeem .Toti care vreti sa facem un grup redeem lasati id-urile de messenger pentru a ne contacta! Quote
razv Posted July 9, 2010 Report Posted July 9, 2010 sunt lab member ma doare la banana C. Sergiu – Romania ?The Lockerz Advisory Board blog.lockerz Quote
Shinny Posted July 9, 2010 Report Posted July 9, 2010 Iar am dormit .Am 10000 de ptz sper macar sa se deschida si la noi shopul . Quote
prodil89 Posted July 9, 2010 Report Posted July 9, 2010 iar l-am ratat, pizda masii... oricum sunt lab member ma doare la banana Big Mistake [url=http://twitter.com/icebirdro]Calborean Sergiu (icebirdro) on Twitter[/url] [url]http://www.google.ro/search?q=Calborean+Sergiu&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=com.ubuntu:en-US:unofficial&client=firefox-a [/url] Your identity has been discovered.Glumesc..Dar sa fiu ontopic Ce castigi fiind Lab Member???Si cum ajungi Lab Member? Quote
Guest User Name Posted July 9, 2010 Report Posted July 9, 2010 Chiar,ce avantaj ai daca esti "Lab? Member"?Spune-ne si noua sa stim si noi. Quote