gamer Posted July 10, 2010 Author Report Posted July 10, 2010 pai, din ce am vazut la account history au fost cheltuiti ~1100 euro pe acele jocuri. deci ar fi cam 490 euro foarte negociabil Quote
1337 Posted July 10, 2010 Report Posted July 10, 2010 Le cumparati cu 500 de euroi si intr-o zi va treziti cu ele disabled. Spun din proprie experienta daca sunt furate... Quote
Andblood Posted July 10, 2010 Report Posted July 10, 2010 poate sa fie si steam crackuit Am zis ca poate , nu ca este asa ca nu-mi sari in cap Quote
Andblood Posted July 10, 2010 Report Posted July 10, 2010 In ro nu prea ai sa gasesti sa iti dea cineva 500+€ pe jocuri , punel pe site-uri internationale gen ebay , sau poti sa il pui pe okazii ai sanse minime pe el Quote
kenny Posted July 10, 2010 Report Posted July 10, 2010 500 euro ? Daca face support ticket la steam si-a luat contu inapoi.Max 40 €.Also, au fost niste reduceri mari. Quote
Andblood Posted July 10, 2010 Report Posted July 10, 2010 Deodata ce schimba email si pass , grele sanse.Si eu am avut cont si mi sa furat parola , am avut noroc ca inca nu schimbase email-u , anyway cu cateva email-uri trimise am rezolvat problema , acum iar am contu furat da mie lene sa trimite email-uri.Scuzati ca am deviat putin de la topic. Quote
sese Posted July 10, 2010 Report Posted July 10, 2010 15 euro pe el ne negociabil . in 2 saptamani nu il mai ai chiar daca ai schimbat taote apssurile si emailurile . Atata timp cat are macar cateva licente de la acele jocuri si-l recupereaza cam in 2/3 saptamani . Mie m i la furat unu si in 2 saptamani l-am avut inapoi deoarece pastrasem licenta . Daca sunt atat de multe jocuri ajunge sa aiba doar o parte din licente ... 15 euro daca vrei iti dau Quote
famouz Posted July 11, 2010 Report Posted July 11, 2010 daca'i baiat destept si'l recupereaza in cateva zile,ati spun sigur sigur.acum cateva luni am furat de la un baiat care juca numai ESL 2 conturi bune bune cu tot cu mailuri + parole si tot si'a recuperat conturile.deci va dati seama ca nici mailurile nu le mai avea si acolo avea si licentele atasate si tot si'a recuperat conturile,deci.eu am avut un cont de steam cumparat de la un amic si contul era deja activ deci nu stiam licenta iar cand mi s'a furat am dat la support ticket si le'am scris de pe ce IP am jucat,pe ce servere,cu ce nick..ultima oara online pee steam,si culmea este ca nu le'am dat nicio copie dupa licenta si mi'au dat contul inapoi.oricum,slabe sanse sa'l vinzi cu pretul ala..sincer Quote
GoogleMe Posted July 11, 2010 Report Posted July 11, 2010 eu ma joc cu un cont furat de 4/5 ani lam vandut acum cateva zile ca mam lasat Quote
SympleBoy22 Posted July 11, 2010 Report Posted July 11, 2010 Cu 500€ iau toate jocurile alea si macar sunt sigur ca nu mi le fura nimeni. Quote
gamer Posted July 11, 2010 Author Report Posted July 11, 2010 nu era verified. si l-a recuperat ratatul si a schimbat parola la email (are yahoo ) am trecut de prima intrebare si cand sa trec de a2a s-a blocat id-ul (prea multe incercari) oricum, maine cred ca il recuperez Quote
Bleah Posted July 11, 2010 Report Posted July 11, 2010 Daca omul face dovada platii pentru acele jocuri isi ia contul inapoi.Asa este si la computergames daca iti fura careva contul tu suni la ei si le spui ca ti-a fost furat contul.O sa iti ceara numarul de telefon de pe care ai trimis sms si uite asa verifica serialul daca iti apartine tie sau nu. (serialul cu care ai activat jocurile).Eu am avut sute de conturi de steam GOLD erau la 100$ bucata si mai mult de 6 luni nu au tinut..Bine ca am apucat sa vand din ele cu 50 ron bucata Quote
MostWanteD Posted July 12, 2010 Report Posted July 12, 2010 ca sa nu mai fac alt topic, vand si eu un steam asemanator, e gold, a fost facut in editie limitata pentru niste prieteni castigatori la wcg (cs), e al meu 100% (adica l-am primit de la ei) , are ~300 jocuri .. 50 eur Quote