NIFOS Posted July 14, 2010 Report Posted July 14, 2010 Vreau sa fac un site de tuning auto. Uitandu-ma pe marele net am vazut situri destul de faine cum ar fi Auto tuning, masini noi, masini tunate, tuning shop - 4tuning. Aveti idee daca e Joomla/wp sau e altceva?La capitolul securitate care dintre cele 2 stau mai bine?Multumesc anticipat Quote
N-W-A Posted July 14, 2010 Report Posted July 14, 2010 depinde, wordpress e mai stabil si mai sigur dar joomla e mai dinamic si mai usor de modat... Quote
Ellimist Posted July 14, 2010 Report Posted July 14, 2010 Joomla mi se pare mai complex. iar wordpress mai usor de inteles parca... Quote
Axu Posted July 14, 2010 Report Posted July 14, 2010 wordpress...cu joomla iti cam bati capul... Quote
Xakepatop Posted July 14, 2010 Report Posted July 14, 2010 aveti dreptate, Joomla e mai comlex si mai greu de inteles... dar nu se poate de comparat Joomla cu WP nici intr-un caz. Ceea ce face WP e doar a suta parte din ce poate Joomla. Deci sfatul meu ar fi ca daca ai dorinta de a invata, fii sigur ca Joomla e mai dinamic, mai complet si cu siguranta studiind Joomla nu vor fi cunostinte de aruncat... Quote
Gonzalez Posted July 14, 2010 Report Posted July 14, 2010 Daca prinzi bazele la joomla, va fi foarte usor de modat si de jucat cu el. E destul de interesant. WP e simplu si destul de sigur la capitolul securitate. -Gonzalez Quote
Theodor Posted July 14, 2010 Report Posted July 14, 2010 Amandoua sunt eficiente la ce iti trebuie tie. Quote
gamer Posted July 14, 2010 Report Posted July 14, 2010 cititi retardatilor ce zice omu!!!! Uitandu-ma pe marele net am vazut situri destul de faine cum ar fi 4tuning Aveti idee daca e Joomla/wp sau e altceva?nu ma pricep foarte bine dar as zice ca e site facut de la 0 Quote
Ellimist Posted July 14, 2010 Report Posted July 14, 2010 retardatule, ca sa te citez, omul mai intreaba si altceva pe langa asta... si ca sa fiu ontopic site-ul pare facut in joomla. Quote
NIFOS Posted July 14, 2010 Author Report Posted July 14, 2010 Azi toata ziua am invatat Joomla si am gasit si niste templates destul de faine pe net la vreo 35$ YouMomentum - Joomla Cars Template se merita??? Quote
Ellimist Posted July 14, 2010 Report Posted July 14, 2010 Numai daca vrei sa faci o treaba foarte serioasa...in rest, gasesti template-uri free foarte faine. Quote
sharkyz Posted September 2, 2010 Report Posted September 2, 2010 Pentru ca imi place sa ajut oamenii spuneti-mi numele template-ului sau ce gen doriti si voi face tot posibilul.Am o mare baza de date de templates nu conteaza joomla sau wordpress.Prin PM normal. Quote