Jump to content
spance2life

Dowload fisier PHP de pe server fara FTP

Recommended Posts

Posted

Nu, iti trb access ftp, sau shell, sau un schipt de download vulnerabil, sau un ddos la php cat sa il "omori" si sa nu mai interpreteze sursa.

Ce sunt astea? nu-i nici o graba, in cativa ani le inveti. Nu de alta, dar nu te-ar ajuta cu nimk sa sari peste diferite etape, caci te vei lovi de ele si te vei bloca, ca si acum.

Bafta!

PS:multi o sa rada de tine, eu ti-am raspuns ca mi-a placut cum ai intrebat, nu-i lua in seama vei sta doar sa citesti un timp, te mai "joci pe net" mai inveti si next vei veni cu o alta intrebare de nicvel mai ridicat.

Posted

Cand tu dai click pe un fisier, catre serverul (calculatorul) care gazduieste acel fisier e trimisa o cerere (request), si asa serverul HTTP (programul de pe server (Apache de obicei) la care browserul se conecteaza) primeste acea cerere si observa ca doresti un fisier PHP. Dar pe acel server mai este instalat si un server PHP, un interpretor, care interpreteaza acele fisiere si intoarce doar ce afiseaza acele fisiere, si acele fisiere nu afiseaza decat cod HTML, codul PHP nu e trimis catre browser. Nu stiu daca intelegi, eu am incercat sa explic.

Guest .TinKode.
Posted (edited)
Stiu Nytro stiu PHP, stiu programare, dorinta mea este daca pot vedea datele din config.php :D.

User Name nu am cnp meu pe acolo

Daca tu ai stii PHP si programare, ar trebui sa iti da-i seama ca e un limbaj server-side si nu client-side. Ceea ce vrei tu e imposibil (excludem daca acel site / sau chiar hostul e vulnerabil la ceva care sa iti permita sa citesti fisiere PHP, sau oricare altul).

Edited by .TinKode.