Nytro Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Taci acolo ca vorbesc cu cineva caruia i-ar placea curu tau durduliu Link to comment Share on other sites More sharing options...
necunoscut1 Posted August 29, 2010 Author Report Share Posted August 29, 2010 Nytro La Cat De Gras E ... Chiar Ar Trebui Sa Iti Fie Frica..Ne0h Date-n Pula Mea De Orfan Link to comment Share on other sites More sharing options...
necunoscut1 Posted August 29, 2010 Author Report Share Posted August 29, 2010 V-am Aratat Cine e Ne0h In Realitate , ca Pe NET Oricine Poate Fi Smecher !Nytro Puiule Calmeaza-te In Legatura Cu DarK KnighT Rupe Oasele Din Tine Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxnWo Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Pe NET Oricine Poate Fi Smecher ... DarK KnighT Rupe Oasele Din Tine http://www.youtube.com/watch?v=phGgG-rrUuE Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROFL Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Cum ziceam, din 1 octombrie vin in Bucuresti. Dark Knight ala nici nu stiu cine e, stiu doar ca l-a batut cineva de pe ISR deci nu cred ca e cine stie ce zmeu. Ne0h asta am auzit ca e bazat. Deja am inceput sa tremur. Gata nu mai ies din casa Oricum, sunt genul care are curajul sa se dea la interval cu oricine, chiar daca are 2m si stiu ca imi iau bataie. Insa nu cred ca e cazul Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbert Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Voi mancati painea cu coaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark87 Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Cu bataia nu rezolvi nimic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest vini4p Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Cum ziceam, din 1 octombrie vin in Bucuresti. Dark Knight ala nici nu stiu cine e, stiu doar ca l-a batut cineva de pe ISR deci nu cred ca e cine stie ce zmeu. Ne0h asta am auzit ca e bazat. Deja am inceput sa tremur. Gata nu mai ies din casa Oricum, sunt genul care are curajul sa se dea la interval cu oricine, chiar daca are 2m si stiu ca imi iau bataie. Insa nu cred ca e cazul Pai Neme a scris acuma ceva vreme ca a trimis baietii acasa la ala si era doar masa acasa, despre asta era vorba ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
necunoscut1 Posted August 29, 2010 Author Report Share Posted August 29, 2010 Nytro , Stai cuminte fratioare.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SenatoR_v Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Nytro cel mai mare taran din tot universul asta un copil prost care se bazeaza doar pe alti mama ce a mai ris stie doar sa zica las cai spun la ala las cai spun lu mama RataT Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxnWo Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Nytro cel mai mare taran din tot universul asta un copil prost care se bazeaza doar pe alti mama ce a mai ris stie doar sa zica las cai spun la ala las cai spun lu mama RataT cred ca nici tu n-ai inteles ce-ai scris aici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dra3Q Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Niste prosti!Vad aici numai putrezi de bogati dar nu au ce manca!M**e ma, m**e la toata lumea dar 10 lei la admin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slym Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Nytro cel mai mare taran din tot universul asta un copil prost care se bazeaza doar pe alti mama ce a mai ris stie doar sa zica las cai spun la ala las cai spun lu mama RataT Tu unde plm ai invatat sa scrii ma laba trista? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 SenatoR_v: A? Vorbeste in romana.Oricum, nu va suparati daca apar poze cu voi pe aici (doar nu va e rusine de voi nu?), si cu mine e o poza (pusa de mine chiar) si nu imi e rusine Link to comment Share on other sites More sharing options...
begood Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 SenatoR_v: A? Vorbeste in romana.Oricum, nu va suparati daca apar poze cu voi pe aici (doar nu va e rusine de voi nu?), si cu mine e o poza (pusa de mine chiar) si nu imi e rusine Nu mi se pare intelept sa zici asta.Chiar nu-i vorba de rusine aici.Am stabilit mai demult ca daca utilizatorul cere sa fie stearsa poza, e stearsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhosT.NiGhT Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 ES vs CWS )))) ramane sa vina si DT in hora:))))Nu !!! DT nu o sa vina in nici o hora . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mish Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 (edited) ba voi asa flescari sunteti?nytro , daca-ti da ne0h asta un pumn te face cacat de analizane0h .. take it easy a dat "zmardoiala" n voi ..pizdari de copii ce suntetila ce pula mea s-a postat lucrurile astea nu inteleg, necunoscut1 , vrei sa postez si eu datele tale de pe forum incluzand ip ? ce pula mea sunteti asa batuti in cap? aveti gesturi de copii in voi.. Edited August 29, 2010 by Mish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 Eu nu am nici o treaba cu nimeni de aici, desi cred ca jumatate de pe aici nu prea ma au la inima. Dar na, e plin de oameni rai aici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
N-W-A Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 vai cata tristete si cata violenta...smardoiala din romania se concentreaza pe rst se pare =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MostWanteD Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 e scandaaaal...YouTube - Scandaaal (cu Cedry2k) - CTC Link to comment Share on other sites More sharing options...
CWSNe0h Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 Mish verifica PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
necunoscut1 Posted August 30, 2010 Author Report Share Posted August 30, 2010 Nytro calmeaza-te date'n fratii matii ca bati nu ca pula mea .. cine morti matii te crezi ba .. esti pizdos pe net si in realitate esti un handicapat de tocilar date-n spre pula mea de obosit .. zici ca faci ca pula mea ! , MUIE !! , ma pis pe tot RST-u vostru .. dava-n rasa voastra de orfan , MESAJ DE LA ROMANIA : MUIEEEEEE RST ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 (edited) @necunoscut1Cu Ne0h a inceput ca o gluma, nu am avut nici o tangenta cu el.Dar vad ca exista oameni mai periculosi ca el, cei ca tine.Pai spune si tu mai intai de unde esti, poate o sa ne cunostem Edit: Brasov... Edited August 30, 2010 by Nytro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 Deci necunoscut1 e EViL][NiGhT ala de 12 ani? Link to comment Share on other sites More sharing options...