Jump to content
Guest Nemessis

Castigurile din ultimele 2 saptamani

Recommended Posts

Guest Nemessis

Munca de 4 zile - o sa ajung cam la $650 pana la data platii (o data la 2 saptamani se efectueaza platile). Am cenzurat din motive personale detaliile care pot duce la identificarea site-ului:

51540816.png

Jasmin (2 saptamani)

66825855.png

Lasati prostiile si apucati-va de afilieri la site-uri adult ca sa castigati niste bani frumosi.

Link to comment
Share on other sites

Guest Nemessis

Pay Per Free Signup si REVShare (jasmin). Vizite intre 300 si 50.000 in functie de locul de unde aduc traficul. In medie mentin vizitele undeva intre 500 si 1300/zi dar vizitatorii sunt extrem de targetati.

Link to comment
Share on other sites

@neme

din cate vad siteul de aff. plateste doar in payonner.gen epassport :) cunosti ceva siteuri de aff. safe care sa plateasca si in MB/LR/AP ? iti dai seama ca ii complicat cu cardu :))

faci si profile pe siteuri de socializare xxx?pui poza la duduie etc?daca da esti dragut cu o lista :D

Link to comment
Share on other sites

Se plateste si prin wire transfer. Nu mai fac prin retele sociale de ceva timp dar e o solutie pentru bani putini castigati usor.

Cam asta vreau si eu...bani putini castigati usor. Nu sa ma imbogatesc, asa odata pe luna de o clatita....

Ai putea sa dai mai multe detalii despre cum fac asta cu retelele sociale te rog?

Link to comment
Share on other sites

Guest Nemessis

@jicu - Nu am ce lista sa fac. Fiecare lucreaza cu ce crede ca ii aduce profit mai mare. Pana nu te apuci sa testezi nu ai nici o sansa sa faci vreun ban din asta. Spre exemplu acum ma apuc sa testez imlive.com. Daca merge sau nu ramane de vazut.

Rata de conversie e slabuta in ultimele 3 luni pentru ca bag vizitatori la greu si nimeni nu ma penalizeaza pentru ratie proasta. E undeva pe la 120 conversii/1000 unici (in cazul pay per free signup). Pe jasmin ratia e execrabila pentru ca traficul e la plesneala. Insa un singur user venit din referrerul meu mi-a adus in 2 saptamani peste $350. Webmasterii care sunt sub linkul meu de afiliat mi-au adus si ei aproape $200 iar modelele cam 80 parca. Nu pot sa zic ca sunt multumit de rata de conversie dar sa fim seriosi, fac $600 fara sa misc un deget.

@bordarius - nu lucrez cu sisteme de pay per click. Sunt prea putini bani.

@Paul4games - nu conteaza de unde bagi traficul, conteaza ca oamenii adusi de tine sa cheltuiasca bani pe site (in cazul jasmin).

@Ellimist - vezi pe blog.rstcenter.com articolele legate de afilieri si tagged.com. E un punct de pornire. In privinta modalitatilor de a profita de pe urma site-urilor sociale uite un exemplu de program aici: http://rstcenter.com/forum/23596-friend-adder-elite-cracked-hi5-youtube-facebook-tagged-etc-spammer.rst

Exista numeroase site-uri cu care puteti incepe testele. Imlive.com va ofera $1 per free signup, BreakThru.com Affiliate Programs 10 centi per free signup, mai e CeCash care plateste la fiecare free signup si mai era un site despre am scris pe aici si care mi-a adus $150 in cateva zile. Unele sunt tepe dar daca jucati la mai multe capete veti afla cine e serios si cine nu. Oricum brandurile nu se joaca cu paymentul afiliatilor pentru ca fara afiliati s-ar duce pulii de suflet. Voi in schimb trebuie sa cititi termenii si conditiile pentru a afla din ce tari puteti trimite traficul si ce nu aveti voie sa faceti. E necesar sa stiti regulile altfel va pomeniti cu conturile inchise si cu banii pierduti.

In alta ordine de idei testati, testati, testati. Cand veti primi banutii prima data o sa va ganditi de doua ori daca se merita sa pierzi timpul spargand mailuri sau vanzand xss-uri in loc de a profita de sistemele de afiliere si sa ai venituri cu mult peste salariul mediu al lui mami si tati.

Link to comment
Share on other sites

Guest Nemessis

@Park - cec-urile le cam ciordesc postasii. Alege alta metoda de plata data viitoare.

@xplosive - dau sfaturi in clipa in care vad ca cineva deja a inceput sa lucreze si isi da silinta. Nu imi divulg sursele de trafic pentru ca sunt cam unice pe intreaga piata adult. Spam-ul pe irc sucks cand nu e vorba de spread troieni :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...