Jump to content
1337

Logurile mele

Recommended Posts

Posted

Container TrueCrypt ce contine arhiva cu log-urile iar parola le-o dai doar celor ce merita, containeru sa fie criptat in AES. Si poti sa il pui unde doresti tu, nimeni nu intra in el pana ce obtin parola.

Defapt, metoda asta o folosesc si cei/cel de la Wikileaks.org (sau ma rog, aproximativ).

Posted

Cel mai bine ar fi sa dai tu logurile prin PM celor cu peste 100-200 de posturi (da, stiu, eu nu intru aici, dar asta-i viata...) sau celor care consideri tu ca le merita. Oricum decizia iti apartine. Toate cele bune.

Posted

decat sa ajunga la unu hit and run ... sunt o gramada de pomanagii care stau la panda pentru un cont de filelist...cum ai pus unu public sa se foloseasca toata lumea de el ca asa e frumos... a si zburat... si parca cine stie ce cont ai pus ..dar na ..

Posted

Daca pune cineva un cont de card aici,o parte din pomanagii ar fi la puscarie si o parte le-ar fi frica sa il foloseasca.In schimb,pentru un cont de filelist,sunt in stare sa ti-o dea si pe masa.