Guest Praetorian Posted September 26, 2010 Report Posted September 26, 2010 a fost si este unul din cei mai mari rapperi din toate timpurile impreuna cu , , si multi alti! Nu il poti compara cu cei de mai sus. Quote
N-W-A Posted September 26, 2010 Report Posted September 26, 2010 parerea mea e ca e un cacat de melodie. din aproximativ toate punctele de vedere.partea lu grasu e mai ok.In orice caz, nu puteti sa comparati mc gen grasu xxl, spike, etc. cu mc underground gen kazi, aforic, 47. Fac muzica diferita si sunt complet diferiti. La fel nu puteti sa comparati rapul romanesc cu cel strain, din niciun punct de vedere.Eu personal prefer rapul strain si cred ca cei mai buni mc romani SUNT kazi, cedri2k si aforic. Muie. Quote
Andblood Posted September 26, 2010 Report Posted September 26, 2010 Parazitii si mafia raman tot nr1, chit ca au dat rateuri in ultima vreme.Faibox si Nimeni' Altu fac o echipa buna , daca ar fi sa fie asa.Nane e vai de el, nu are voce parerea mea.Comparatii melodiile lu mafia si parazitii cu ceilalti "raperi" sa vezi cum suna.Mda ,si cedry2k ce mai e de el...Grasu xxl la fel , si el canta bine !Guess Who si Spike prea comerciali ! Nu imi sariti in cap , fiecare are o parere , Nu ?!Cat despre melodia asta.....Nu am ce sa zic nici ca e buna , nici rea.Nimeni' Altu & Faibox - Raperi de cacat ! - Asculta asta. Quote
demon_zone Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 ++ liviu ba, daca toti va crede asa de superiori, lansati-va voi macar underground Asa ca-nvata, masturbeaza-ti constiintaTu numai la felatie tre' sa-ti dai silinta Quote
kenny Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 Mda ,si cedry2k ce mai e de el...Tu trebuie sa glumesti... Quote
Andblood Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 Tu trebuie sa glumesti...kenny , sincer am ascultat 2 sau 3 melodii de al lui si nu mi-au placut .. Quote
hozarares Posted September 28, 2010 Report Posted September 28, 2010 Robert Plant ( old skool )YouTube - Robert Plant - Angel Dance [Official]Arch Enemy ( decand cu Angela Gossow ) Angela GossowAngela Gossow – The Official Website Quote