crs12decoder Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 Eram doar curios... exista vreo posibilitate ca avand doar datele informationale ale unui card(pin,numar,exp date etc.) sa fie creat/scris un card fizic? 1 Quote
yceman Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 u need track2 and other ... nu e chiar asa simplu..in schimb poti face cumparaturi online daca ai si cvv`u Quote
crs12decoder Posted October 1, 2010 Author Report Posted October 1, 2010 ideea e daca se poate.. de folosit online, e clar ca poate fi folosit avand doar datele informationale, dar intrebam daca se poate crea un card functional, fizic, doar din datele informationale (neavand cardul fizic original in fata). Quote
yceman Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 se poate... cu toate datele care iti trebuie ..poti sa face o clona Quote
keenzo Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 pai daca are toate datele in afara de track2 nu se poate scrie??asa-i? Quote
crs12decoder Posted October 1, 2010 Author Report Posted October 1, 2010 da.. si eu ma gandeam ca e imposibil sa mearga fara track 2... nu sunt prea stralucit in domeniu... Quote
keenzo Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 m-ar interesa si pe mine!!! stiu ca nu e voie aici sa vb de cc'uri!! tiam lasatun pm sa vb in privat! Quote
BoysIIMen Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 Intrebarea este buna, nu stiu cum programezi linia magnetica al cc-ului unde are informatiile, fiecare banca are system de operatiuni deferit. Quote
keenzo Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 nush de ce ma jignesti,am vorbit frumos,am incercat sa evit subiectu asta pe forum ca stiu bine ca este interzis,+ ca e prbl mea ce am de gand sa fac,stai tu linistit nu-ti fa griji tu pentru mine ca nu stiu ascunde lame gillete in paine,nu-ti bate capu!eu doar i-am zis ca vreau sa vorbesc cu el pe privat despre astea,ce sari asa? nam voie sa ii zic sau ce plm? doamneee Quote
Slym Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 Intrebarea este buna, nu stiu cum programezi linia magnetica al cc-ului unde are informatiile, fiecare banca are system de operatiuni deferit.Se poate, depinde de banca, depinde daca plateste, depinde unde esti.Nu toate track2`urile merg cu algoritmul bancii, merg multe si fara el, multe 101.Cat despre linia magnetica, contine track1 track2 si track3...E foarte usor totul... Quote
pandispan Posted October 2, 2010 Report Posted October 2, 2010 (edited) avand in vedere natura forumului, teoretic doar ,intreb de ce nu te pasioneaza mai mult subiectul de a sparge noduri de plata ,procesatori de plata , sau posuri , sa le sniffezi , obtii t1 t2, le vinzi din comfortu veceului propriu, risc 0, profit mai mare din cauza volumului.>< Edited October 2, 2010 by pandispan Quote
go_sword Posted October 2, 2010 Report Posted October 2, 2010 *edited*pandispan trimite-mi id'ul tau prin PM Quote