Boyka Posted October 4, 2010 Report Posted October 4, 2010 O rusine pentru un hacker sa fie hackuit Quote
wizardruls Posted October 4, 2010 Report Posted October 4, 2010 Care i-a furat contul lui Jicu sa ridice mana sus !? Quote
Vlachs Posted October 4, 2010 Report Posted October 4, 2010 Da ce era hacker :Smamicuta lui era hacker si il mai invata si pe el din cand in cand cate ceva Quote
Sonny Posted October 4, 2010 Report Posted October 4, 2010 jicu asta seamana cu naomi care se ruga de un prieten de-al meu care sta in ferentari sa il traga la chec . Culmea, ii mai dadea si 2 milioane pentru treaba asta murdara. Quote
DarkIceee Posted October 4, 2010 Report Posted October 4, 2010 (edited) Ai de pula mea Frate nu sti ca exista genu de hackeri seriosi ce cauta programe serioase pe net in linkuri de youtube , se numesc "test dummy" dau click pe orice exe cu vise malefice de cucerire a lumii . Mojojojo ?? Tu esti ?? Edited October 4, 2010 by DarkIceee Quote
black_death_c4t Posted October 4, 2010 Report Posted October 4, 2010 hard trollingtroll pe steroizi +1 +1 +1 +1 Quote
Andblood Posted October 4, 2010 Report Posted October 4, 2010 Waw ce tare esti ba ca l-ai prins cu stealer ,esti smeker ba. rat nu cred, zi date-n cacat cine esti de pe forum si nu iti mai bate joc de asta ! Quote
Vlachs Posted October 4, 2010 Report Posted October 4, 2010 Waw ce tare esti ba ca l-ai prins cu stealer ,esti smeker ba. rat nu cred, zi date-n cacat cine esti de pe forum si nu iti mai bate joc de asta !ai putea sa te iei de mana cu jicu, esti la fel de prost ca si el Quote
Andblood Posted October 5, 2010 Report Posted October 5, 2010 Doar un copil de 14 ani si spart in cur ar putea face asta Nu dau nume deoarece ma refer la tine Quote
Andblood Posted October 5, 2010 Report Posted October 5, 2010 Daca ma injuri de mama , imi bag pula in mortii tai !Cand am terminat eu scoala inca erai la gradinita . Quote
prodil89 Posted October 5, 2010 Report Posted October 5, 2010 Da nu va mai certati mah...datio'n colo de treabaDal in cacat pe jicu ca e bannat de ce va mai certati pentru un prostalau Quote
demon_zone Posted October 5, 2010 Report Posted October 5, 2010 ce pacat ca nytro e in "holiday" Quote
Alexander33 Posted October 5, 2010 Report Posted October 5, 2010 daca ramane topic-ul pana vine nytro sa vezi ban-uri atunci... si s-a ajuns sa se certe un intreg forum pentru 2 oameni.... mai da-o dracu' de treaba... jicule felicitari ca esti "youtube heckar" si cel care ia luat contu' felicitari pentru posturile handicapate postate pe forum Quote
black_death_c4t Posted October 5, 2010 Report Posted October 5, 2010 Ba, mai bine taci , te faci singur de cacao._____@hackeru': felicitari, i-ai luat contu, l-ai facut de kk...acu gata mai shh, chiar trebuie sa faci in fiecare zi cate un topic de genu??support , andblood sux Quote
Vlachs Posted October 6, 2010 Report Posted October 6, 2010 Se pare ca v-am jignit si pe voi esti jalnic, iti doresc sa ai noroc la copii prosti cum a avut noroc mamicuta ta cu tine Quote