jicu Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 Mai intai sa clarificam un lucru:Unii useri au inteles din posturile mele ca eu sug pula pe gratis. GRESIT! Un supt de pula e 15 lei negociabil. Cand inghit prea mult sloboz am diarie, si Smecta ala e scump ca dracu, doar n-o sa-l platesc din banii mei...Deci vreau sa fac un concurs cu premii. Tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti un PM cu pula voastra. Castigatorul va fi ales dupa urmatoarele caracteristici: lungime, grosime, frumusete, par, branza.Castigatorul va petrece o noaapte-ntreaga cu mine :">Sa va vad Quote
kenny Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 ... lungime, grosime, frumusete, par, branza... Quote
prodil89 Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 Lol are asta legatura cu benny :S:> Quote
mrreboot Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 nu-i el sigur am vb cu el pe mess.. si mi-a sa zis ca a ramas fara cont.. ;d Quote
Vlachs Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 haackerul a ramas fara cont , good work jicu, unde mortii tai e veche garda Quote
zippy Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 Nebunatic mic .AHAHAHAHAHAHAHAHASe mai intampla si la profesioniti,,,, Quote
prodil89 Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 No shit......acuma stiu de ce retzeta la gulas era secreta...It should have stayed that way Quote
Park Posted October 4, 2010 Report Posted October 4, 2010 Pun pareu ca multi darlai labagii si poponari vor vizita acest topic care va rezulta in cautarile google si cu siguranta ii vor trimite lui Jicu poze cu pulile lor si-l vor invita la un fetish in doi o noapte intreaga, si Jicu va pica cu curu-n pula pentru ca a picat in plasa de i-au furat ecarii contul. Quote
ZeroCold Posted October 4, 2010 Report Posted October 4, 2010 Cea mai buna dovada ca nu e jicu:De cand scrie jicu corect dpdv gramatical? (exceptand faza cu "pulile")O fi invatat limba romana, omul cand e disperat face orice :>\|/ | )-> / \ Quote
jicu Posted October 7, 2010 Author Report Posted October 7, 2010 Sa-l felicitam pe Andblood pentru primul pas! Mi-a trimis PM cu poza! Ai mai facut burtica omule de cand nu te-am mai vazut..http://img571.imageshack.us/img571/5300/andblood.jpg Quote