informatician Posted October 7, 2010 Report Posted October 7, 2010 Am transferat de pe un cont 12 euro la cineva, acum la acel cineva i-a blocat cartela..sunt sanse ca acea cartela sa fie deblocata, sau acel prieten la care i-am dat sa pateasca ceva, sau chiar eu?Mersi de raspuns. Quote
yceman Posted October 7, 2010 Report Posted October 7, 2010 sa sune la orange sa`i deblocheze numaru si daca zice ca sa intamplat ceva fraudulos sa-l ia pe nu stiu in brate...pai daca ma apuc sa trimit eu de pe contu X la 1000 de numere. Le inchide lu aia dean pulea numaru ? sa sune sa zica ca nu stie ce sa intamplat...da tanti am primit de la cnv dar nu stiu cine Quote
famouz Posted October 7, 2010 Report Posted October 7, 2010 cred ca se poate,transfera creditul inapoi si gata. Quote
jigsy18 Posted October 7, 2010 Report Posted October 7, 2010 Cartela nu mai poate fi deblocata .Acel prieten care a primit nu poate pati nimic. TU insa daca nu ai folosit proxy si ai intrat pe contul acela cu ip tau si cel pagubit poate sa vorbeasca cu providerul de la care ai internet si mai departe intelegi si tu Quote
informatician Posted October 7, 2010 Author Report Posted October 7, 2010 sa sune la orange sa`i deblocheze numaru si daca zice ca sa intamplat ceva fraudulos sa-l ia pe nu stiu in brate...pai daca ma apuc sa trimit eu de pe contu X la 1000 de numere. Le inchide lu aia dean pulea numaru ? sa sune sa zica ca nu stie ce sa intamplat...da tanti am primit de la cnv dar nu stiu cineMultumesc yceman pentru raspuns, dar ma gandeam ca daca are numarul lui(al prietenului) s-ar puteam sa mearga la politie.., nu vreau sa-l bag in rahaturi asa ca doresc sa-l protejez!Credeti ca poate interveni politia?Mersi de raspuns.LE.Nu am folosit proxy, am uitat.Pot sa mai fac ceva in conditile astea? Quote
1337 Posted October 7, 2010 Report Posted October 7, 2010 Da , poate interveni , daca va bagati in cacaturi fara protectie asta patiti. Asa va trebuie! Quote
ROFL Posted October 7, 2010 Report Posted October 7, 2010 Sper sa fiti violati la colt de bloc toti astia care faceti magarii cu conturi orange si dupa va plangeti pe forumuri. Quote
informatician Posted October 7, 2010 Author Report Posted October 7, 2010 (edited) Imi cer scuze pentru asta, nu stiu ce mi-a venit...Niciodata nu o sa mai fac asa ceva daca o sa scap cu bine.Cum pot sa scap din rahatul asta?PS.Nici nu stiti ce naspa ma simt.. Edited October 7, 2010 by informatician Quote
yceman Posted October 7, 2010 Report Posted October 7, 2010 ala tot sa sune si sa il ia pe nu stiu in brate iar in caz de ceva nasol daca se implica pol ..cea ce ma indoiesc pt 12 euro... sa fim seriosi toti am suna direct la vodafone ... ei imi dau $ inapoi si o sa blocheze nru ala...deci nu e mare caz...in fine..ideea e ca ..in caz de ceva ... tu nu sti ce sa intamplat cu pc`u tau...ai luat un trojan si cineva a facut ceva ar putea fi o scuza...un hacker periculos deci nu e chiar asa rau...o dai cotita..deci sa sune sasi recuperez numaru si sa tina garda sus... NU STIU SI NU STIU Quote
famouz Posted October 7, 2010 Report Posted October 7, 2010 Imi cer scuze pentru asta, nu stiu ce mi-a venit...Niciodata nu o sa mai fac asa ceva daca o sa scap cu bine.Cum pot sa scap din rahatul asta?PS.Nici nu stiti ce naspa ma simt..cam asa patim cand nu gandim..si tot la fel zicem cand o patit "daca scap jur ca numai fac"am patit'o si eu...baiatul inca se tine de capul meu,culmea este in cadrul politiei..sper sa scap pana la urma.sa ne fie invatare de minte,pana la urma si noi putem pati asta si nu ne'ar pic bine sa pierdem niste bani munciti,corect? Quote
informatician Posted October 7, 2010 Author Report Posted October 7, 2010 Nu stiu ce mi-a venit, probabil lipsa de bani de moment...ce sa zic si eu, sper ca nu vor fi probleme..mi-am bagat proxy acuma(chiar daca nu este de folos in aceasta situatie), pot sa mai fac ceva sa-i impiedic daca cumva vor trece pe la mine?PS.Si eu m-am gandit ca nu au cum sa treaca pentru 12 euro..dar orice e posibil!Poate scap si eu doar cu o sperietura.. Quote
sennyor Posted October 7, 2010 Report Posted October 7, 2010 da, sa iti scoti calculatorul pe geam, si daca se poate, sa il faramitezi in 1000 de bucati, iei de pe jos ramasitele si le arzi, si dupaia le scufunzi in Pacific, sau intr-o balta dinasta mai mare... Quote
yceman Posted October 7, 2010 Report Posted October 7, 2010 Nu stiu ce mi-a venit, probabil lipsa de bani de moment...ce sa zic si eu, sper ca nu vor fi probleme..mi-am bagat proxy acuma(chiar daca nu este de folos in aceasta situatie), pot sa mai fac ceva sa-i impiedic daca cumva vor trece pe la mine?PS.Si eu m-am gandit ca nu au cum sa treaca pentru 12 euro..dar orice e posibil!Poate scap si eu doar cu o sperietura..daca se ajunge la tine ti-am zis...ia si u un server de prorat sau niste virusi ...autoinfecteazate si o sa zici ca nu sti ce sa intamplat...si se va presupune ca a intrat un mare hacker in pcu tau Quote
daatdraqq Posted October 7, 2010 Report Posted October 7, 2010 Daca le zici la aia la politie ca ai virusi in pc nu se vor apropia de el de frica sa nu ia gripa .Cauta alta scuza . Quote
DarkIceee Posted October 8, 2010 Report Posted October 8, 2010 Stai ma linistit aia cu virusu e buna , draq iti dau io un exe de zeus , te infectezi le zici la aia ca tu nu sti nimic si ca de cateva zile ti se misca mouse singur , pt 12 euro blocheaza cartela si atat ii costa mai mult sa faca investigatii. 1 Quote
informatician Posted October 8, 2010 Author Report Posted October 8, 2010 Stai ma linistit aia cu virusu e buna , draq iti dau io un exe de zeus , te infectezi le zici la aia ca tu nu sti nimic si ca de cateva zile ti se misca mouse singur , pt 12 euro blocheaza cartela si atat ii costa mai mult sa faca investigatii.Da-mi prin pm un link sa down virusul daca cumva se ajunge la mine..Asta e, faptul a fost facut.Multumesc tuturor de sfaturi si reprosuri!Merit din plin toate aceste reprosuri, daca voi scapa doar cu o sperietura ar fi super, desi mi-am invatat lectia!NEVER eu nu voi mai face asa ceva, este un lucru irational si complet lipsit de sens, dar asta e sunt si eu om si gresim toti!PS.Respect RST Quote
informatician Posted October 12, 2010 Author Report Posted October 12, 2010 (edited) salut, m-am linistit, dar problemele acum incep!Cel caruia i-a blocat cartela, era defapt un fost prieten mutat in alt oras.Acuma i-a blocat numarul la el, si a aflat pe unde stau.O singura intrebare am:ce pot sa patesc daca i-au blocat numarul din cauza mea?Ce consecinte pot urma?PS.Era o cartela..Ps2.Cosminn daca vezi acest mesaj, te rog spune-mi care pot fi consecintele..inteleg ca tu esti mai pregatit din punct de vedere al informatiilor despre acest subiect.. Edited October 12, 2010 by informatician Quote
informatician Posted October 12, 2010 Author Report Posted October 12, 2010 Faza e ca nu mai sta in oras cu mine, si am avut unele divergente mai in trecut.., o cartela noua e gratis.Ce e atata de pretioasa acea cartela?Numerele se pot copia..Intelegi, acuma nu prea mai suntem prieteni.., de asta te-am intrebat.Ce parere ai? Quote
informatician Posted October 12, 2010 Author Report Posted October 12, 2010 Sa mor daca am inteles ce-ai vrut sa zici. Deci isi poate lua o cartela gratis, dar tot te 'da in gat'? Sau ce?Deci, sa-ti explic.Cartela aceea nu va mai putea fi deblocata, iar el pentru asta mi-a aflat ip-ul si stie unde stau acuma.Bun, el vrea sa puna politia pe mine pentru ca i-am blocat cartela, aceasta este faza.Eu te-am intrebat daca pot pati ceva pentru o asemenea prostie...pana la urma e o cartela nu un abonament!Mersi de raspuns Quote
informatician Posted October 12, 2010 Author Report Posted October 12, 2010 (edited) Mi-a trimis mesaj de pe ceva id pe mess..Dar totusi, mi se pare o prostie , nu o incurci pt 12 e si o incurci ca s-a blocat cartela?PS.Mai astept si alte sfaturi, sugestii... Edited October 12, 2010 by informatician Quote
informatician Posted October 12, 2010 Author Report Posted October 12, 2010 Nu are cum sa dovedeasca ca e vina ta pentru ca i-au blocat aia cartela.chiar daca au ip-ul meu? Quote
informatician Posted October 12, 2010 Author Report Posted October 12, 2010 nu inteleg, dar in fine.NU credeam ca se va ajunge aici.., pentru o cartela doamne..N-aveti idee ce naspa ma simt, dar asta e viata, faptul a fost facut!Ce se poate intampla pana la urma? Quote
informatician Posted October 12, 2010 Author Report Posted October 12, 2010 Ala-si va cumpara cartela, tu-ti vei vedea de viata, iar pe aia de la orange o sa-i doara-n cur. Pot sa pun pariu ca nu ti se va intampla nimic.Sa zicem asa, dar nu inteleg un lucru, de erau bani in joc mai vorbeam de urmarire..Dar daca e doar o CARTELA bat-o vina cartela...contactele le scrii pe cartela noua si gata..ce mare branza?Nu-i asa? Quote
informatician Posted October 12, 2010 Author Report Posted October 12, 2010 Incepi sa ma enervezi, lol. Nu patesti ba nimic, stai dracului linistit, n-are ce sa-ti faca pentru o cartela. Ce urmarire ma? Ma mir ca te-a dus capu' la asa ceva. Nu vrei s-apari si la stirile de la 7?//inchide cineva topicul?scuze, am niste temeri si de aia te intreb..Sa-l inchida si vom vedea ce se intampla!Nu mai gandesc logic acuma, de aia pun intrebari aiurea.Sa fie cum zici tu cosmine, numai bine.Sfatul meu:nu va sfatuiesc sa faceti asa ceva niciodata, chiar daca n-o sa va prinda nimeni va veti simti penibil...Multumesc tuturor. Quote
informatician Posted October 16, 2010 Author Report Posted October 16, 2010 scuze, am niste temeri si de aia te intreb..Sa-l inchida si vom vedea ce se intampla!Nu mai gandesc logic acuma, de aia pun intrebari aiurea.Sa fie cum zici tu cosmine, numai bine.Sfatul meu:nu va sfatuiesc sa faceti asa ceva niciodata, chiar daca n-o sa va prinda nimeni va veti simti penibil...Multumesc tuturor.M-am inteles cu el, o sa-i restitui banii si gata..Sfatul meu:NICIODATA sa nu faceti asa ceva, se pot face bani legal si inca multi...am avut noroc ca e om de treaba si ne-am inteles..Asa ca puteti inchide topicul , am invatat o lectie importanta! Quote