dark87 Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 De?i Microsoft a reu?it s? înregistreze peste 350 de milioane de licen?e de Windows 7 vândute de la lansare, Windows XP continu? s? domine deta?at pe anumite pie?e. Mai exact, compania a relatat c? 74% din computere de la locurile de munc? înc? folosesc XP. Iar toate acestea pe sisteme cu o vârst? medie de 4.4 ani.Vestea a venit dup? ce compania a anun?at oprirea suportului pentru Windows XP Service Pack 2, lucru ce-i îndeamn? de utilizatori s? migreze la SP3. De asemenea, Microsoft a anun?at ?i prelungirea perioadei de downgrade la Windows XP sau Vista pân? în 2020.Care este îns? motivul pentru care companiile nu migreaz? la Windows 7? Lipsa de fonduri, faptul c? angaja?ii s-au obi?nuit cu Windows XP? Sau a?teapt? ace?tia lansarea Service Pack 1 pentru a avea parte de mai mult? securitate?Sursa : Stiri IT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest User Name Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 multi nu il instaleaza din motive personale ,cum ar fi "Nu ma inteleg cu el!", sau "Face lag la cs!" ,si nu vor sa incerce ceva nou ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wizardruls Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 De?i Microsoft a reu?it s? înregistreze peste 350 de milioane de licen?e de Windows 7 vândute de la lansare, Windows XP continu? s? domine deta?at pe anumite pie?e. Mai exact, compania a relatat c? 74% din computere de la locurile de munc? înc? folosesc XP. Iar toate acestea pe sisteme cu o vârst? medie de 4.4 ani.Intr-un procent la fel de mare, cei cu windows XP , inca mai folosesc Internet Explorer 6 .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanNBV Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 eu parca tot pentru xp as opta deoarece mi-se pare mai stabil eu am avut windows 7 destul timp ca sa stiu despre ce vorbesc... eu nu renunt la windows xp pentru 7 deoarece intr-o luna windows 7 nu mai este bun de nimica la mine deoarece eu instalez dezinstalez constant si windows 7 "se strica" si trebuie reinstalat si tot asa in schimb xp e mult mai stabil dar parca totusi ubuntu le intrece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
begood Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 7 papa cele mai multe resurse, pentru ce imi trebuie mie 700 mb rami ocupati cu un sistem de operare, cand un xp papa 100 mb si imi ruleaza acelasi aplicatii ?xp ftw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redox Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Titlul spune de computerele de la munca. Nu mi se pare exagerat procentul, s-ar putea sa fie chiar mai multe (nu ca restul de 26% sunt win 7) La corporate ii mult mai greu sa schimbi, tu acasa iti iei un calculator, dar care corporatie isi schimba si masina ca sa schimbe sistemul de operare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark87 Posted October 8, 2010 Author Report Share Posted October 8, 2010 Si eu am avut windows 7 pe 1 gb de rami si mio mers ok , dar nu imi place la el efectul ala aero deci am trecut la windows xp sp2 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 xp ftw +1...in primul rand ca nu am ''avion'' si pentru ca xp ruleaza doar ce vreau eu nu ca 7 care are j'de mii de procese inutile care nici nu le intelegi.O sa trec pe 7 pe alt pc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
keenzo Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 xp e mai bun,e mai usor ruleaza mai bine,jocuri,programe etc,windows 7 e reusit dar parca e mai mult ptr design,si eu de la wind 7 ultimate am trecut pe xp sp2 batrnu xp care inca sta in picioare;) si la mine la lucru pe toate calculatoarele din birou ruleaza xp sp2! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poseidon Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 De?i Microsoft a reu?it s? înregistreze peste 350 de milioane de licen?e de Windows 7 vândute de la lansare, Windows XP continu? s? domine deta?at pe anumite pie?e. Mai exact, compania a relatat c? 74% din computere de la locurile de munc? înc? folosesc XP. Iar toate acestea pe sisteme cu o vârst? medie de 4.4 ani.Vestea a venit dup? ce compania a anun?at oprirea suportului pentru Windows XP Service Pack 2, lucru ce-i îndeamn? de utilizatori s? migreze la SP3. De asemenea, Microsoft a anun?at ?i prelungirea perioadei de downgrade la Windows XP sau Vista pân? în 2020.Care este îns? motivul pentru care companiile nu migreaz? la Windows 7? Lipsa de fonduri, faptul c? angaja?ii s-au obi?nuit cu Windows XP? Sau a?teapt? ace?tia lansarea Service Pack 1 pentru a avea parte de mai mult? securitate?Sursa : Stiri ITSalut, motivele sunt simple ca buna ziua!1: O firma cu 30 de calculatoare de ce sa investeasca 3000-4000 € în noi sisteme de operare?2: Acomodarea personalului cere timp, în acest timp profitul va scadea.3: Majoritatea calculatoarelor sunt vechi, si sistemul se va misca foarte greu. Pentru ce sa investesti în calculatoare noi?Daca faci un calcul pentru a face un upgrade la o firma cu 30 de calculatoare. Firma respectiva va avea profit - 30.000 €De ce anume sa investesi 30.000 de euro? Ca asa vrea microsoft? A nu multumesc.Peste putin timp va iesi windows 8 alti bani investiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...