Dokil Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 Stiu cum sa fac cashout fara nici un risc , am nevoie de un om sa faca rost de multe conturi de paypal.... toti bani extrasi se fac 50/50. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slym Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 Sa faci transfer pe un cont de US mai vechi de 6 luni care are card atasat, si sa ii dai withdraw ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dokil Posted October 17, 2010 Author Report Share Posted October 17, 2010 nu......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boradarius Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 da-mi mie id-ul de mess a unei persoane care are paypal si un keylogger si nu imi trebe 50% . imi ajunge 100 de lei pe persoana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dokil Posted October 17, 2010 Author Report Share Posted October 17, 2010 Nu merge asa....mie imi trebuie multe conturi nu 1 pe zi...cel putin 10/zi ...am nevoie de bani multi urgent... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mish Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 uite cum il ia si p'asta garda pan'de sarbatori... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dokil Posted October 17, 2010 Author Report Share Posted October 17, 2010 Ati vrea voi sa scapati de mine... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1337 Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 Think Twice ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikben Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 Vine politia...iti ia toata marfa...iti ia $ si marcile... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
greerasu_tony Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 Stiu cum sa fac cashout fara nici un risc .esti convins? aici cauti ? unde poate vedea orice gabor ce scri... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest User Name Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 eu am xss de yahoo,si am nevoie de mailurile de yahoo cu conturi paypal in ele.ai parte jumate daca imi faci o lista de minim 100 de mailuri cu paypal activ.! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 eu am xss de yahoo,si am nevoie de mailurile de yahoo cu conturi paypal in ele.ai parte jumate daca imi faci o lista de minim 100 de mailuri cu paypal activ.!istetule tre sa stii datele de la cc, etc ca sa poti reseta parola de paypal si parola nu iti vine in mail la inregistrare, stii alta metoda sa afli parola ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtcn Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 Va mananca boasele inainte de sarbatori ? vreti sa vedeti cum se sarbatoreste revelionul la Gherla ? Multi au avut initiative ca ale tale si au esuat, de multe ori, neprinzand conturi cu mai mult de 10$ sau prin puscarie. Tu alegi, cheia e la tine! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dokil Posted October 18, 2010 Author Report Share Posted October 18, 2010 (edited) Hmm...pot sa zic ca practic chesti asta de mai mult de un an...si acum am ramas in pana de conturi:)) Cum ziceam Riscuri=0Nu fac nimic de acasa nici pe forum nu intru de acasa + de asta nimeni de aici nu imi stie numele adevarat sau alte date personale...deci nu prea am cum sa ma confrunt cu vreun "gabor"...nici un ban nu este transferat in contul meu personal de paypal , defapt nu sunt transferati intr-un cont de paypal . Lucrez intr-un internet caffe conectat la un VPN , sau in mall intr-un loc care nu este acoperit de camere si tot conectat la un VPN.Si nu accept pe oricine...politia nu poate aduce in instanta un post pe un forum ca dovada:))... Edited October 18, 2010 by Dokil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 Hmm...pot sa zic ca practic chesti asta de mai mult de un an...si acum am ramas in pana de conturi:)) Cum ziceam Riscuri=0Nu fac nimic de acasa nici pe forum nu intru de acasa + de asta nimeni de aici nu imi stie numele adevarat sau alte date personale...deci nu prea am cum sa ma confrunt cu vreun "gabor"...nici un ban nu este transferat in contul meu personal de paypal , defapt nu sunt transferati intr-un cont de paypal . Lucrez intr-un internet caffe conectat la un VPN , sau in mall intr-un loc care nu este acoperit de camere si tot conectat la un VPN.Si nu accept pe oricine...politia nu poate aduce in instanta un post pe un forum ca dovada:))...mda, si black e manechin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
greerasu_tony Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 Hmm...pot sa zic ca practic chesti asta de mai mult de un an...si acum am ramas in pana de conturi:)) Cum ziceam Riscuri=0Nu fac nimic de acasa nici pe forum nu intru de acasa + de asta nimeni de aici nu imi stie numele adevarat sau alte date personale...deci nu prea am cum sa ma confrunt cu vreun "gabor"...nici un ban nu este transferat in contul meu personal de paypal , defapt nu sunt transferati intr-un cont de paypal . Lucrez intr-un internet caffe conectat la un VPN , sau in mall intr-un loc care nu este acoperit de camere si tot conectat la un VPN.Si nu accept pe oricine...politia nu poate aduce in instanta un post pe un forum ca dovada:))...cati ani ai? 13? asa vorbeau copii de la mine de la bloc acum cativa ani , toti numai de mt-uri si cc-uri vorbeau Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zippy Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 Hmm...pot sa zic ca practic chesti asta de mai mult de un an...si acum am ramas in pana de conturi:)) Cum ziceam Riscuri=0Nu fac nimic de acasa nici pe forum nu intru de acasa + de asta nimeni de aici nu imi stie numele adevarat sau alte date personale...deci nu prea am cum sa ma confrunt cu vreun "gabor"...nici un ban nu este transferat in contul meu personal de paypal , defapt nu sunt transferati intr-un cont de paypal . Lucrez intr-un internet caffe conectat la un VPN , sau in mall intr-un loc care nu este acoperit de camere si tot conectat la un VPN.Si nu accept pe oricine...politia nu poate aduce in instanta un post pe un forum ca dovada:))...De unde stii tu ca nu iti stie nimeni numele?Cred ca tu ai vazut filmuletu ala pe Youtube cu ala care shimba luminitele la semafoare si crezi ca totu e posibil... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikben Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 Te cheama Florin...mai multe nu spun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...