Marian Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 075690689e un ratat de 14 ani care nici nu stie sa vorbeasca )==> Hack-Arena <==))) Quote
qbert Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 la ce cacat ne-ar interesa numaru` la unu admin de pe un forum de haching ce nu are nici bani de un domeniu? Quote
IzCreative Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 Hhahah il sun si-mi bat joc de el in ultimu hal Hahhahaha Quote
Marian Posted October 22, 2010 Author Report Posted October 22, 2010 la ce cacat ne-ar interesa numaru` la unu admin de pe un forum de haching ce nu are nici bani de un domeniu?E hacker ma...L-am prins in stealer si in curand o sa ii fac publice paroleleAuzi la el: HACKarenea Quote
Guest User Name Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 daca el are 14 ani,eu cred ca tu ai 12... Quote
Guest Kabron Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 ... nu vad diferenta intre tine si el . Quote
BogdanNBV Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 (edited) hai sa fim toti haceri saracu admin nici lucruri de baza despre caluclator nu stie si am mai gasit un inteligent in pisatu ala de chatbox la care if() e variabila doamne cati h4x000r-i s-au nascut peste noapte pai daca omenirea o tine tot asa peste cativa ani o sa fie o planeta de hackeri care nici macar nu stiu ce inseamna string sau boolean dar important e ca stiu sa faca un buton in VB si stiu sa faca un site cu propriile lor texte pe el, asta desigur in urma a cateva luni bune de creeare a fiecarei design + script + corectarea greselilor (mai pe scurt: pagina luata de pe un site free de scripturi o deschizi cu notepad dai search dupa text il rescrii si ai creeat siteul) si sa nu uitam ca toti acesti haceri mai sunt si DJ-i pe deasupra creeaza muzica chiar daca nu au urechie muzicala @Cosminn si eu am trecut pe la 14 ani nu de mult si nu ma laudam cu orice faceam si nici h4x00r nu ma credeam si nici nu faceam forumuri la "myforum si "forumgratuit" deci nu toti sunt asa n_n Edited October 22, 2010 by BogdanNBV Quote
mtcn Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 Deci la Offtopic apar toate copilariile, frustrarile, prostiile umane, tarfele masculine.Tu esti mai copil de n-spe ori darlau prost, in primul rand ti-ai pus capul cu unul ce e neajutorat, in al II-lea rand mai vii sa te si lauzi ca i-ai luat numarul de telefon, suna-l si da-ti intalnire cu el sa te bati, poate o sa te simti bine.Treziti-va ca va rade lumea si cu' curul! Quote