romanu Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 Nu stiu ce sa zic, poate e problema mare poate nu. Azi a fost un prieten de-al meu, la WU sa scoata niste bani. Mai exact la Raifassen (banii au fost trimisi de cel mai bun prieten de-al lui din Spania), s-a dus la banca totul ok. I-a zis ca a venit sa ridice niste bani, etc. I-a cerut aia buletinu, si a scos o foaie deaia si l-a pus sa scrie. Nr de Telefon + Sa semneze. Si i-a luat datele de pe buletin, dar banii nu i-a dat zicand ca "Nu ai 18 ani si daca nu ti-e grad de rudenie, nu poti , si pot sa zic ca i-a vorbit ff urat" , poate sa fie vreo problema ? poate sa numai scoata deloc ? poate sa fie luat in vigoare ? (a mai scos wu inainte) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
romanu Posted October 22, 2010 Author Report Share Posted October 22, 2010 rog non-stiutorii, sa nu se bage. thx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 depinde de banca si filiala, unii nu stiu daca au voie sa iti de-a sau nu, eu nu am putut sa scot bani ca aveam buletinu expirat, si m-am dus la bcr si am scos de acolo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
romanu Posted October 22, 2010 Author Report Share Posted October 22, 2010 baiatu s-a speriat, ca poate il cheama la audieri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkoff Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 in mod normal daca banii sunt trimisi pe numele lui (identic cu cel din buletin) nu ar trebui sa fie nici o problema. legal daca esti minor trebuie sa fi insotit de un adult la banca cand scoti banii, dar se poate duce la posta ca si acolo are WU si sa incerce sa ii scoata de la posta... (la banca e mai naspa ca angajatii trebuie sa respecte protocolul intern, la posta mai merge si asa) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
famouz Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 unii angajati sunt mai vigilentii,altii nu..depinde si de banci..daca ai spus ca a mai scos si nu au fost probleme.Asta'i o problema mare?????????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 unii angajati sunt mai vigilentii,altii nu..depinde si de banci..daca ai spus ca a mai scos si nu au fost probleme.Asta'i o problema mare??????????e o problema mare daca ai de scos mai multi bani si aia de la ghiseu sa iti zica ca nu poti sa ii scoti, mai ales sa ai nevoie de banii aia repede Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 Ce chisbelis are aia de la banca sa-i ia datele daca nu-i da banii ?Vezi sa nu cumva sa scoata ea banii cu datele lui . Sa-i zica lu ala de a trimis sa anuleze tranzactia .Verifica aici daca s-au scos banii .http://www.westernunion.ro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
romanu Posted October 22, 2010 Author Report Share Posted October 22, 2010 Numai merge. zice ca nu e corect. o fi plecat aia cu banii lui=)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 Numai merge. zice ca nu e corect. o fi plecat aia cu banii lui=))Deci , daca banii nu i-a scos el , cel care i-a trimis poate sa-i ia inapoi .Daca cel care a trimis nu poate sa-i ia inapoi si el nu ia scos inseamna ca v-a facut manevra rumanca aia de la banca .Daca e asa , ala de a trimis trebuie sa faca reclamatie si prindeti zdreanta . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbert Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 La western poti pune/scoate daca ai 16+,nu 18 ultima oara cand am facut tranzactii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
romanu Posted October 22, 2010 Author Report Share Posted October 22, 2010 BAaaaaaaaaaa ! Deci. ZICE CA BANII AU FOST RIDICATI ! DECI ACUMA MIA ZIS AMICU MEU MAI BINE ! A INTRAT IN BANCA, IA DAT ALEA A ZIS CA TOTUL E OK L-A PUS SA SEMNEZE, SA-SI SCRIE NUMARUL DE TELEFON. SI DUPAIA A INCEPUT SA VORBEASCA URAT CU EL ZICAND CA NU E BINE , CA TREBUIE SA AIBE 18 ANI ! SI FONDURILE A UFOST PRELUATE ! DECI L-A FUTUT ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 BAaaaaaaaaaa ! Deci. ZICE CA BANII AU FOST RIDICATI ! DECI ACUMA MIA ZIS AMICU MEU MAI BINE ! A INTRAT IN BANCA, IA DAT ALEA A ZIS CA TOTUL E OK L-A PUS SA SEMNEZE, SA-SI SCRIE NUMARUL DE TELEFON. SI DUPAIA A INCEPUT SA VORBEASCA URAT CU EL ZICAND CA NU E BINE , CA TREBUIE SA AIBE 18 ANI ! SI FONDURILE A UFOST PRELUATE ! DECI L-A FUTUT ?hai frate ca nu suntem in zimbabue, totusi daca au trecut cateva zile atunci banii nu mai pot fi preluati, cine i-a trimis trebuie sa se duca la un ghiseu si sa ceara retrimiterea banilor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 hai frate ca nu suntem in zimbabueGresesti , la noi se intampla foarte des chestii de genu' asta . E chiar mai grav, se fura direct din conturi la banci cu renume . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
romanu Posted October 22, 2010 Author Report Share Posted October 22, 2010 a fost azi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
romanu Posted October 22, 2010 Author Report Share Posted October 22, 2010 Si banii au fost pusi saptamana asta ! MAI EXACT LUNI,MARTI ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtcn Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 Sa sunati la Directorul Filialei si sa ii explicati problema sa vedeti cum in 2-3 zile dispare domnisoara de la ghiseu. Si daca ii spui ca le dai in judecata banca, imediat iti vor da banii inapoi.Mai spune-i ca esti boss pe net si ii faci campanie proasta bancii, suna chiar la Bucuresti, fa un pic de caterinca, da-te important, senator, sa vezi ca se caca pe ei si te cheama sa iti dea banii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slym Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 ))))))))))).Daca ai 14 ani (buletin) poti scoate banii.Verifica pe site la ei, dupa numele lu` ala care ii puneDe ex:First Name: CajaLast Name: MadridSi vezi acolo daca e ridicat sau nu. LE: @mtcn taci in plm cu senatoru` tau, mananci cacat mult si degeaba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alias74 Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 bani ai da aia de la ghiseu ? , sau ai face o foaie de varsamant si cu ea se duce la caserie si ai ridica de acolo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
greerasu_tony Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 da-te important, senator, sa vezi ca se caca pe ei si te cheama sa iti dea banii.da , esti important esti senator dar esti minor rad aia de el cum radem noi de tine acum )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p.lecat Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 Eu am ridicat bani din WU imediat dupa ce am capatat buletinu. Niciodata nu a comentat cineva din cauza faptului ca eram minor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 bani ai da aia de la ghiseu ? , sau ai face o foaie de varsamant si cu ea se duce la caserie si ai ridica de acolo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slym Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 Eu am ridicat bani din WU imediat dupa ce am capatat buletinu. Niciodata nu a comentat cineva din cauza faptului ca eram minor.Normal, poti sa ai si 9 ani, daca te duci cu un pasaport sau cu un act, in care sa fie poza ta sa se vada ca esti tu, si ca e numele tau. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 daca banii au fost pusi luni atunci e probabil ca banii sa nu ii mai poti ridica, stiu ca au un termen de cateva zile in care poti sa ii ridici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cr3ativ Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Banii se pot ridica in termen de 40 sau 45 de zile (asa zic cei de la WU)Dute tare-n clantza si fa putina panarama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...