dark87 Posted November 8, 2010 Report Posted November 8, 2010 Site-ul Marinei Regale Britanice, spart de un hacker roman. Cum a reusit - Stirileprotv.roBravo Tinkode Quote
Krisler12™ Posted November 8, 2010 Report Posted November 8, 2010 (edited) Dintre comentarii:@ kenzo - SQL Injection NU poate face orice boschetar, crede-ma pe cuvant! Sunt in bransa developerilor ce tin cont si de securitate si stiu ce vorbesc. Am studiat destul de mult tema asta ca sa te pot contrazice acum. Ce pot face "toti boschetarii" probabil ca este MySQL Injection si dealea clasice.. union select 1,2,3-- . Dar majoritatea (90%) o sug cand dau de un WAF, sau cand vine vorba de Oracle, PosgreSQL, Ingres, DB2 .. and so on. Daca tu le stii pe astea si esti bazat in subiect esti liber sa comentezi, daca nu baga studiu grupa mare si vino sa ne certam. Dumb Fuck!Poate ne face si noua cineva niste tutoriale despre cum se face injection in Oracle, PostgresSQL, MSSQL, Ingres, DB2, etc. Mai mult chiar, cum se face in paginile care au extensia .asp si .jsp ptr ca vad ca erorile sunt diferite.Multumesc ! Edited November 8, 2010 by Krisler12™ Quote
daatdraqq Posted November 8, 2010 Report Posted November 8, 2010 Mancati-as pangolinu tinkoade ! Quote
zippy Posted November 8, 2010 Report Posted November 8, 2010 Mancati-as pangolinu tinkoade !))))))))) Quote
Krisler12™ Posted November 9, 2010 Report Posted November 9, 2010 Mancati-as pangolinu tinkoade !Nu o sa aiba probleme ? Quote
Shinny Posted November 9, 2010 Report Posted November 9, 2010 Nu o sa aiba nicio problema.Bravo Tinkode esti vedeta apari la stiri . Quote
Krisler12™ Posted November 9, 2010 Report Posted November 9, 2010 Nu cumva el singur si-a trimis propra stire la ProTV ca este si modalitatea asta... Quote
Guest Praetorian Posted November 9, 2010 Report Posted November 9, 2010 Altceva mai bun de facut nu am?Antena1: Romanii au atacat flota regala britanica! - Extern - Observator Antena1British Forces News: Mancati-as pangolinu tinkoade ! Nici nu cred ca il am prin comp, sincer. Singurul tool care l-am folosit a fost sqlmap, si aia de putine ori. Quote
Flubber Posted November 9, 2010 Report Posted November 9, 2010 Si bineinteles, pe link-ul de YouTube spun la sfarsit de cyber bla bla si ca amenintarea la adresa lor (a Angliei) este reala. Idioti. Quote
BoysIIMen Posted November 9, 2010 Report Posted November 9, 2010 Tinkode !!! de vreodata vrei sa dai lectii si la altii ( noi astia ce ne chinuim sa invatam cate ceva) , sa stii ca vreau sa fiu primul student al tau. Ce sa zic, esti profesor. Oricine care le da la Englezi lectie la hacking merita sa fie profesor. Bravo tie frate. Quote
razer_krait Posted November 9, 2010 Report Posted November 9, 2010 Bravo ma , tine-o tot asa...pana la bulau... Quote
daatdraqq Posted November 9, 2010 Report Posted November 9, 2010 Bravo ma , tine-o tot asa...pana la bulau...Ori suntem golani ori nu mai suntem . Quote
Krisler12™ Posted November 9, 2010 Report Posted November 9, 2010 (edited) cu cine ? vin mortii tai din groapa sa-i rupa capu pulii ?La mine nu, dar poate vin ai tai...LE: Urmeaza o replica de rahat de la hackeru' de mahala dupa care se va inchide topicul. Edited November 9, 2010 by Krisler12™ Quote
adryano Posted November 9, 2010 Report Posted November 9, 2010 tare frate toate ziarele urla de informatia asta si a fost dat pe toate programele de stiri ... asteptam ceva nou poate spargi nasa faci si tu ca SiRvIc da ne asteptam la mai mult de la tine Quote
Mish Posted November 9, 2010 Report Posted November 9, 2010 keep it clean boiz, daca aveti ceva de impartit use pm Quote
xZu Posted November 9, 2010 Report Posted November 9, 2010 Si bineinteles, pe link-ul de YouTube spun la sfarsit de cyber bla bla si ca amenintarea la adresa lor (a Angliei) este reala. Idioti.Din categoria "Stiu ca sunt prost. Dar cand ma uit in jur prind curaj!" nu-i asa tinkode ? ^ Quote
Flubber Posted November 9, 2010 Report Posted November 9, 2010 Din categoria "Stiu ca sunt prost. Dar cand ma uit in jur prind curaj!" nu-i asa tinkode ? ^Esti idiot? Quote
zbeng Posted November 10, 2010 Report Posted November 10, 2010 PENTRU FANI OFER TRICOURI CU POZA lui 5 LEI =)) Quote
CODEX Posted November 11, 2010 Report Posted November 11, 2010 Ori suntem golani ori nu mai suntem .))da da Quote
denjacker Posted November 11, 2010 Report Posted November 11, 2010 Bravo ma coitza .. ai ajuns si pe WikiPedia : ))SQL injection - Wikipedia, the free encyclopediaAnd that's how it's done... Quote
xZu Posted November 13, 2010 Report Posted November 13, 2010 Esti idiot?da,altceva ?edit: dartufmm esti arogantidiotratat ? Quote
Flubber Posted November 14, 2010 Report Posted November 14, 2010 da,altceva ?edit: dartufmm esti arogantidiotratat ?Multumesc frumos, m-ai facut sa rad in seara asta, si ca sa citez pe cineva."Esti penibil raauuu."FMMJGMCUSCRISULTAUDECANTARISTPENAL! Quote
xZu Posted November 14, 2010 Report Posted November 14, 2010 Multumesc frumos, m-ai facut sa rad in seara asta, si ca sa citez pe cineva."Esti penibil raauuu."FMMJGMCUSCRISULTAUDECANTARISTPENAL!ma,n-ai priceput.. defapt tu esti penibil.Te-ai bagat cu aroganta unde n-aveai ce cauta,ma faci si idiot,in primul rand mesaju era pentru tinkode,nu iti era adresat tie.. ca sa-ti permiti(dupa logica mea) sau sa-mi permit sa ma faci idiot,de ultimul post n-am ce zice .. ai gandit in aceias maniera,dar nu ma mir.. esti un fan anime. Quote