Jump to content
wvw

Al treilea război mondial

Incepe sau nu azi?  

52 members have voted

1. 1. Incepe sau nu azi?

• Da
      18
    • Nu
      35

Recommended Posts

Posted

Niciodata nu ai sa vezi ceva asa de mare sa se intample si sa fie cu premeditare. Cu siguranta daca era ceva planuit astazi va fi amanat pentru alta data, pentru ca, daca ar incepe astazi un razboi sau mini-razboi ar da de inteles ca exista clarvazatori si multe dintre afirmatiile lor, vor deveni demne de crezut.

Posted (edited)

@Park cred ca glumesti =))))

Stie cineva de "Mysterious Misile" din LA?? :> ...si cand zic LA ma reefr defapt la California :))

Sper sa fie ca e DAMN noring sa te uiti la un politician obez cum doarme \m/

Edited by prodil89
california ...
Posted

eh, prostii...

Si, totusi, ciudat. Un coleg ma tot batea cu data asta de 2 saptamani. Tot imi zicea ca de pe 8 noiembrie vor fi nu stiu ce scandaluri care vor duce la al3lea razboi mondial.

Imi place sa combat teorii din astea, dar i'm not in the mood now...

Totusi, nu cred pana nu vad. I am one of those Toma

Posted
Bai, dar nu e nimic pe net... ce tot ziceti.... apropo ce naiba e la tag "masturbate" :))

Nostradamus is watching our world leaders masturbate... from the past. Like a true prophet!

Eh, crackheads. ?ia ?tiu ce spun. De acolo am aflat multe lucruri tinute secrete.

Posted

@wvw Da stiu si eu la fel.....dar tre sa recunosti ca sunt unele persoane care fac abuz de droguri pe acolo :| In rest sunt FOARTE destepti oamenii aia....

@nosferatu lool'ed baba vanga......ma intreb daca exista pe undeva o lista ADEVARATA cu predictiile ei...pt. ca pe net gasesti doar variante "inbunatatite"

Posted

Lol'ed

titfortat.jpg

Cica "The US/China Cold War"

hmm..

[url=http://www.abovetopsecret.com/forum/thread628683/pg1[/code]

]US-China are in a Cold War!!! Let today's events be a WAKE UP CALL. , page 1

LE:FUCK me!!! sorry nu am fost atent double post :D

Posted

tot ce am retinut este ca cele 2 razboaie mondiale au inceput dupa terminarea unei crize economice.. teoretic ar trebui sa iesim din criza in anul 2010.. :|:| daca va fi asa, cu siguranta vor veni grenazi peste noi