Krisler12™ Posted November 23, 2010 Report Posted November 23, 2010 Romania, te iubesc! Ce spun hainele pe care le purtam despre noi?Romania, te iubesc! Ce spun hainele pe care le purtam despre noi? - Stirileprotv.roVizionati si va minunati ! Quote
ripoff Posted November 23, 2010 Report Posted November 23, 2010 fratee asa COCALARI n-am mai vazut de mult timp! Quote
BogdanNBV Posted November 23, 2010 Report Posted November 23, 2010 Am vazut la TV asta si asta este adevarul... putini romani stiu sa se imbrace, majoritatea fiind niste cacanari care se imbraca in echipament sportiv oriunde, si tunsi fara sa isi dea seama ca arata ca niste rahati pentru restu societatii, dar lor le place pentru ca tovarasii(la fel ca ei) ii lauda... Quote
Vlachs Posted November 23, 2010 Report Posted November 23, 2010 Mai iesi dracu pe afara ca in toate topicurile te-am vazut lasand cate-un reply de cacat.Ma pis pe toti care catalogheaza un om dupa hainele pe care le poarta.nu stiu de unde veniti toti, in fine trecem peste, daca esti imbracat intr-un costum clasic atunci esti om, tu si cu ala care imi da pm-uri trebuie sa inchideti gura ca sa nu va faceti de ras cu tot cu costumps:haina face pe om nu invers Quote
j1c0 Posted November 23, 2010 Report Posted November 23, 2010 niste tampenii si cu moda asta.pai cum dracu sa te imbraci ca la carnavalu de la rio si tu sa te crezi inteligent?normal ca mai epatezi cand ai dispozitia asa la deruta, dar plm?chiar asa de incuiati sa fie.normal ca nu haina face pe om.probabil in anglia cum ziceau aia d&g ori versace or fi apreciate?la noi si daca vrei sa porti nu porti cu eticheta la vedere ca d & g, versace etc = cocalar Quote
Guest User Name Posted November 23, 2010 Report Posted November 23, 2010 1.Cocalari2.Tarani3.Betivi4.Mireasa beata+proasta5.Tarfe de oras aka pitzi6.Adunare de prosti!RUSINE! Quote
Gonzalez Posted November 23, 2010 Report Posted November 23, 2010 1.Cocalari2.Tarani3.Betivi4.Mireasa beata+proasta5.Tarfe de oras aka pitzi6.Adunare de prosti!RUSINE!Rusine Romania. Tara in care nimic nu se termina.-Gonzalez Quote
Xander Posted November 23, 2010 Report Posted November 23, 2010 Rusine Romania. Tara in care nimic nu se termina.-GonzalezTu meriti impuscat. Si aia care au aparut in reportajul ala. Nu rusine Romania... rusine noua! ca toti suntem romani. Quote
Guest User Name Posted November 23, 2010 Report Posted November 23, 2010 De acord cu Xander,dar nu prea ai ce face tu,in privinta celorlalti...ai de ales altceva?Alta tara?Gandeste-te mai bine.Nu cred! Quote
euMahu Posted November 23, 2010 Report Posted November 23, 2010 ce e cu "rusinea"? ce plm inseamna rusine in contextul pe care-l folositi voi? Romania e-mbracata bine. unii romani sunt imbracati prost. asea,si? au stat fara blugi in comunism si acum cumpara tot ce e made in china si turcia. si? cati dintre voi poarta sosete albe? sau nu cunoasteti combinatii de curele,pantofi,culori.. Quote
dragosh1904 Posted November 23, 2010 Report Posted November 23, 2010 mda mi a povestit si mie un coleg.Acuma fiecare cum il duce mintea si ce educatie are.la betie esti "frumos rau".reportajul e reusit Quote