Jump to content
Krisler12™

Romania, te iubesc! Ce spun hainele pe care le purtam despre noi?

Recommended Posts

Posted

Am vazut la TV asta si asta este adevarul... putini romani stiu sa se imbrace, majoritatea fiind niste cacanari care se imbraca in echipament sportiv oriunde, si tunsi fara sa isi dea seama ca arata ca niste rahati pentru restu societatii, dar lor le place pentru ca tovarasii(la fel ca ei) ii lauda...

Posted
Mai iesi dracu pe afara ca in toate topicurile te-am vazut lasand cate-un reply de cacat.

Ma pis pe toti care catalogheaza un om dupa hainele pe care le poarta.

nu stiu de unde veniti toti, in fine trecem peste, daca esti imbracat intr-un costum clasic atunci esti om, tu si cu ala care imi da pm-uri trebuie sa inchideti gura ca sa nu va faceti de ras cu tot cu costum

ps:haina face pe om nu invers

Posted

niste tampenii si cu moda asta.pai cum dracu sa te imbraci ca la carnavalu de la rio si tu sa te crezi inteligent?normal ca mai epatezi cand ai dispozitia asa la deruta, dar plm?chiar asa de incuiati sa fie.normal ca nu haina face pe om.probabil in anglia cum ziceau aia d&g ori versace or fi apreciate?la noi si daca vrei sa porti nu porti cu eticheta la vedere ca d & g, versace etc = cocalar

Guest User Name
Posted

1.Cocalari

2.Tarani

3.Betivi

4.Mireasa beata+proasta

5.Tarfe de oras aka pitzi

6.Adunare de prosti!

RUSINE!

Guest User Name
Posted

De acord cu Xander,dar nu prea ai ce face tu,in privinta celorlalti...ai de ales altceva?Alta tara?Gandeste-te mai bine.Nu cred!

Posted

ce e cu "rusinea"? ce plm inseamna rusine in contextul pe care-l folositi voi? Romania e-mbracata bine. unii romani sunt imbracati prost. asea,si? au stat fara blugi in comunism si acum cumpara tot ce e made in china si turcia. si? cati dintre voi poarta sosete albe? sau nu cunoasteti combinatii de curele,pantofi,culori..