Rau!15 Posted November 26, 2010 Report Posted November 26, 2010 (edited) Nume : Rau!15 . Sper sa invat ceve de pe aici. Edited November 27, 2010 by Rau!15 Quote
pyth0n3 Posted November 26, 2010 Report Posted November 26, 2010 Bine ai venit Raul nume: OKprenume: BLANKvarsta: BLANKstudii: BLANKdiplome: BLANKstatul civil : BLANKnumarul de telefon: BLANKadresa: BLANKce practica ai facut: BLANKce stii sa faci: BLANKde ce ai venit aici: BLANKde unde esti: BLANKce cauti: BLANKce vrei sa devi: BLANKce esti in prezent: BLANKce ai fost in trecut: BLANKaltceva : BLANK Quote
blech Posted November 26, 2010 Report Posted November 26, 2010 mai am eu o intrebare.... esti fata? Quote
qbert Posted November 26, 2010 Report Posted November 26, 2010 mai am eu o intrebare.... esti fata? Mi-ai luat-o inainte cu intrebarea:)) Quote
Ellimist Posted November 26, 2010 Report Posted November 26, 2010 Pentru inceput iti recomand un Abecedar."Sper sa anvat"Bine ai venit. Quote
blech Posted November 26, 2010 Report Posted November 26, 2010 pai tu le-ai speriat pe toate pax... Quote
darksideovi Posted November 27, 2010 Report Posted November 27, 2010 Ce insemna 'anvat'am innebunit sa caut cuvantul asta pe 'goagal".sau pe wikipedia!face parte dintr un nou limbaj romanesc?de fiecare data prima litera exprimata sau chiar scrisa nu se pune cu i din a ori esti fata cu 2 neuroni ori esti baiat cu doar unul! Quote
Alexander33 Posted November 27, 2010 Report Posted November 27, 2010 Ce insemna 'anvat'am innebunit sa caut cuvantul asta pe 'goagal".sau pe wikipedia!face parte dintr un nou limbaj romanesc?de fiecare data prima litera exprimata sau chiar scrisa nu se pune cu i din a ori esti fata cu 2 neuroni ori esti baiat cu doar unul!inainte sa deschizi gura mai bine te gandesti .... de demult se scria cu â din a adica ânvata âmbatrani etc... acum se scrie învata îmbatrani si mai treci pe la scoala ca vad ca nu le prea stii.... Quote
BogdanNBV Posted November 27, 2010 Report Posted November 27, 2010 sal'tare dar daca poti, mai da niste detalii despre tine OFF: in legatura cu "anvat", conform unui DOOM e corect conform noului DOOM e gresit la fel si cu "sunt" si "sant" inainte de revolutie se putea zice "sant" dar dupa revolutie au schmbat cam tot ce putea aminti de perioada aceea chiar si forma cuvintelor Quote
Guest User Name Posted November 27, 2010 Report Posted November 27, 2010 buna baiete,pax va ucide familia ) Quote
Rau!15 Posted November 27, 2010 Author Report Posted November 27, 2010 Ok frate greseala mea ... da rai mai "VIS" _|_ Quote
Ellimist Posted November 27, 2010 Report Posted November 27, 2010 Da, inainte de revolutie se putea scrie cu "â" la inceput de cuvant...dar el are 15 ani! Quote
Rau!15 Posted November 27, 2010 Author Report Posted November 27, 2010 Bine ai venit Raul nume: OKprenume: ...varsta: 17studii: Liceu...diplome: cam 50 statul civil : Dau muie la curve...numarul de telefon: 0731502*** mai 4 butoaneadresa: Undeva in Timisce practica ai facut: BLANKce stii sa faci: Sa citesc , Sa scriu , etc...de ce ai venit aici: Nsuh am vrut sa vad ce comunitate mai e astade unde esti: Undeva in Timisce cauti: "hacuri" )ce esti in prezent: " _|_ ELEVce ai fost in trecut: ELEValtceva : Ce mai ???? Quote
ZeroCold Posted November 27, 2010 Report Posted November 27, 2010 Salut, bine ai venit!Esti femeie sau...barbat? Quote
pyth0n3 Posted November 27, 2010 Report Posted November 27, 2010 Bineîn?eles mai po?i spune ce ?tii sa faci în domeniul informaticii avînd în vedere faptul ca se vorbe?te de informatica aici Quote
Rau!15 Posted November 27, 2010 Author Report Posted November 27, 2010 A pai stiu html, php, css, Si putin c++ tocmai de asta m-am inscris pe forum.. As vrea sa invat mai mult C++ dar "practic" nu stiu de unde sa incep.. Si cu ce sa incep.. Quote
pyth0n3 Posted November 27, 2010 Report Posted November 27, 2010 A pai stiu html, php, css. Am ?i eu o mica problema , trebuie sa creez un form în HTML care folose?te o metoda POST pt a trimite datele de login de la un user la un script php Dupa ce scriptul php prime?te datele de la user va trebui sa le afi?eze intro pagina ca output înapoi la user Quote
sonyx Posted November 27, 2010 Report Posted November 27, 2010 asta nu inseamna ca pot sa folosesc banii dinainte de revolutie, bacnotele acelea vechisal'tare dar daca poti, mai da niste detalii despre tine OFF: in legatura cu "anvat", conform unui DOOM e corect conform noului DOOM e gresit la fel si cu "sunt" si "sant" inainte de revolutie se putea zice "sant" dar dupa revolutie au schmbat cam tot ce putea aminti de perioada aceea chiar si forma cuvintelor Quote