Guest demisec Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 (edited) ..deh..aici e cel mai corect sa postez..treaba sta cam asa...trebuie sa faceti 8 versuri...nimic mai simplu..orice subiect..jignitiva..let it be fun...Eu primu..mata-i grasa..nu stiu ce fac pe'aici, oricum ma amuza/simt ca gagicamea-i vaca,dar ii spun muza/si-a cam luat-o-n gura..are urme pe buza/iar in cele din urma s-a ales cu..sloboz pe bluza Edited November 27, 2010 by demisec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebee Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 (edited) Deci daca e cu injurii pot sa spun ca:Demisec vrea sa ne spunaCa el stie sa compuna,Versuri si poezioareSa-l futem intre picioare.A facut un thread aiciCa sa para mare zmeu,Da are la cur limbriciCa e un mare lingau...pot sa continui la nesfarsit despre acest demisec.LE: Orice asemanare cu personaje reale este absolut intamplatoare. Edited November 27, 2010 by Bebee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest demisec Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 doh..sa vedemImi place numele tau, imi inspira fricaSi tu te sperii, ca ai pula micaNu incerca sa intelegi, n-ai puteaDar poti sa puti in pula meaSari cu capu-n sus, sa ajungi la cerSi te lovesti de tavan, ca dumnezeu e smecherte-ai face prostituata, dar nu esti selectionat..caterinca..dar am cam incheiat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebee Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 Nu mai continui ca iar se ia Nytro de mine..as putea sa scriu o poezie mai mare ca luceafaru despre tine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmiN Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 dansez si ma distrez apoi pe scaun m-asez, logic programez in python si c++ o librarie tocmai am inclus ... eroare de compilare de ce oare ies si plec de acum incolo .. sa cante cedryk ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest demisec Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 netu...prietene.. e doar prietenul taupune mana pe cartea de romana,ca e naspa raunu te panica, n-am zis-o cu rautatedar nu bati romana nici la penalty frate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 M-am cacat lang-o laleaSi s-a ofilit .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbert Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 M-am cacat lang-o laleaSi s-a ofilit ....Si marmota ce zicea? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinnerman Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Si marmota ce zicea?Nu da cu piatra in geam ca nu e bicicleta ta ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
totti93 Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 totti93 la microfon, cu un tonacid de va sar capacele pe plafon,ies la iveala ca apa cu sifon dintr-un flacon,Programandu-ti neuronii in Python,Schimbandu-ti atitudinea din neuron,Neuronul tau fara dentrit si axon,Necro Hack se pisa pe MT de pe balcon,Pentru ca uraste oamenii cu minte de Celeron. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellimist Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 rime din astea ma zgarie pe cortexsi neaparat o sa iti trebuiasca dexpentru ca multimea de rime din minenu mai poate fi stapanita nici macar de un caineCerberus, cu 3 capete asteapta pasivSa vada macelul ce creste progresivSinapse apar si dispar precum fumulDar eu raman mereu numai unul.Precum sangele numit apa vietii,Eu pot sa invii mortii si zdruncina peretiiSi din multimea de rime, imi vineSa iti zic numaii de bine, dar un singur gand ma omoara.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
romanu Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Revin romanu nebunul ce rupe foaiaBaietzi de Ellimist se aude ca a fugit in curu gol in toata taraLasam vorbele, dam dumele, aducem curveleEllimist ea e primu, prezinta-ti numeleCurva de pe rst care o da in vrajealaAi scapat nefutut de demiec ultima oaraSi nu atac, te previn, am texturi cu veninMusc din tine cu stilul caninTu te-ai tras din viermi nu din Abel si Cain Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest demisec Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Texte religioase, deci ai cruce la capNu te panica, ca nu te atacSunt aici, putin high, ca stau la 5Ce zambesti ba..esti in clinchSus,sus..uita-te-n pula mea odatavezi acolo..intre pata de sloboz si aia de ciocolataai intrat in ceata..cum dracu nu veziUite ba..capra cu trei iezi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazaBoY Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Rima asta`i pentru voi Apucati`ma de`un coiCand v-o fii lumea mai dragaAtunci sa`mi sugeti p***`n garaDemisec e un tampitFreaca p*** ca`i ranitDemisec nu te supara Nu am nimic cu tine in p*** mea Asa e rima n`ai ce`i faceTu ai inceput`o drace!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlStar Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Ceva simplu: inafara de 2-3 care au scris ceva cat de cat frumos, restu' sunteti mai mult decat paraleli cu lirismul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
j1c0 Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 . Self pwned? Too many RedBull? Try Tedi.coop te fac la beattu esti un poet artistinconjurat de molozesti un vrajitor din oznai casa, matai grasaesti prost, femeiai satulacand tu iei rime la gurasi te mai saturi, de beatcoop pusti cardit, care te crezi greumaine esti la 2 m sub defileuelodia e buna, singura ta curva lunagalben de la ganja ca messu'dute dracu, eu is alesu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazaBoY Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Revenind iara`n problemaM-ai arunc din nou o rimaAsta nu e pentru voiCi pentru care se ia de noiNu ne enervati nu ne mai stresatiFitii si voi civilizatiVentii aici figuri pe voiDar de fapt voi suneti boiNu ca as avea ceva cu tineDar ma pis direct pe tineArticole copiate,programe trucateFrate lasa-te de ele ca ma pis pe eleDaca rima ti-a placut Selecteaza ,,Log Out"Daca nu ai intelesNo mai suge in EXCES!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
totti93 Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 In doua-mii-unspe totti e gata sa-mpushteCu pusti pustii pusi pezdrobirea inamicului ca pe niste muste.Rimele mele genereazasimptome de metastazala fiecare concept liriccare te enerveaza.Tehnica evoluazaodata cu rapul care progreseaza.Dintr-un cuvant sunt gata sa alcatuiesc o fraza.Fiecare critica ma streseazaaduse de criticii ce-mi analizeazaLucrarile mele care rimeaza,Si dauneaza fiecare vers care promoveazaCultura care urmeazasa fie f*tuta ca o pizda care danseaza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEVY Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 mare smecher demisecca un sprit(z) fara vin secfute in stanga si-n dreaptada' nu-si intelege faptasi tot incearca sa ne afume pe noicu liricile lui fara de sens care vin ca un suvoipentru ca nu poate veni aici fara sa incerce sa ne plimbe pe noipe stanga dreapta fara isi murdareasca haina lui de noroi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...