botpass_y Posted December 15, 2010 Report Posted December 15, 2010 Salut Numele meu e costel am 21 de ani si imi place sa invat lucruri noi despre calculatoare.Stiu limbajul HTML, php putin, programare nu prea.As vrea sa cunosc persoane care ma pot invata si pe mine cate ceva, nu sunt hacker nici cracker.Daca e cineva care vrea sa fac parte din echipa (forum-uri) sa ma contacteze pe privat.Mesaj pentru admini ! Quote
prodil89 Posted December 15, 2010 Report Posted December 15, 2010 Bine ai venit Costel Prima oara tre sa inveti "ceva" ca sa intri intr-o "echipa" de unu SINGUR Quote
Guest Praetorian Posted December 15, 2010 Report Posted December 15, 2010 HTML nu e limbaj de programare! Quote
Xander Posted December 15, 2010 Report Posted December 15, 2010 tinkode ai si tu dreptate si el dreptate(desi probabil fara sa isi dea seama)html: hyper text markup language deci este un limbaj chiar daca nu unul de programare Welcome Costel. Quote
Guest Praetorian Posted December 15, 2010 Report Posted December 15, 2010 tinkode ai si tu dreptate si el dreptate(desi probabil fara sa isi dea seama)html: hyper text markup language deci este un limbaj chiar daca nu unul de programare Welcome Costel.Daca a pus in aceasi fraza HTML & PHP, logic ca s-a referit ca este unul de programming!Mesaj pentru admini ! Pupincurist! Quote
pyth0n3 Posted December 15, 2010 Report Posted December 15, 2010 .Stiu limbajul HTML, Un salut ?i bine ai venit , mi-ar trebui sa creez un meniu orizontal cu 2 link-uri externe + un meniu vertical în partea stîng? a paginii cu alte 2 link-uri externe deci ar fi:------------------------link1-------link2-----------------------------link3-----link4Pagina trebuie sa aib? culoarea neagra , link-urile culoarea alba iar cînd cineva trece cu mous-ul deasupra unui link trebuie sa î?i schimbe culoare în verdeCodul va trebui sa con?in? urm?toarele: font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:.9em; font-weight:bold; Quote
ripoff Posted December 15, 2010 Report Posted December 15, 2010 Bine ai venit Costelino..@ py am o presimntire ca nu poate sa te ajute .. Quote
pyth0n3 Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 (edited) @botpass_yProbabil am exagerat pu?inUite aici , 80 % din cod scris , trebuie doar modificata lista de link-uriverticale (Link3 , Link4) în asa fel încît sa apar? culoarea verde cîndtreci cu mous-ul deasupra , bineîn?eles trebuie sa aib? acela?i fontVerdana, Arial, Helvetica, sans-serif; ca ?i lista orizontalaNote:Link3 si Link4 nu trebuie sa termine cu | (pipe) <html><head><title> List in html using CSS</title></head><style type="text/css"><!--A{text-decoration:none}-->#navcontainer{margin-bottom: 1em;overflow: hidden;width: 460px;}#navlist li.last { border:none;}#navlist { font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:.9em; font-weight:bold; text-align:center;}#navlist a { color:white; text-decoration:none;}#navlist a:hover { color:green; text-decoration:none;}#navlist li { display:inline; padding:0 .9em; border-right:1px solid white;}</style><center><div id="navcontainer"><ul id="navlist"><li id="active"><a href="#" id="current">Link1</a></li><li><a href="#">Link2</a></li></ul></div></center><body style="background-color:black; color:white"><head></head><h4>Link3</h4><h4>Link4</h4><pre>Trebuie modificata lista de link-uri (Link3 , Link4 in asa fel incatsa apara culoarea verde cand treci cu mous-ul peste ele (Uite Link1,Link2) )folosind font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;Note:Link3 si Link4 nu trebuie sa termine cu | (pipe) </pre></body></html> Edited December 16, 2010 by pyth0n3 Quote
Bebee Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 Salut Numele meu e costel am 21 de ani si imi place sa invat lucruri noi despre calculatoare.Daca tu ai 21 de ani eu imi tai coaiele. Quote
Guest Mosad Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 Daca tu ai 21 de ani eu imi tai coaiele.Vei ramane fara ele. Quote