Moderators Dragos Posted January 4, 2011 Moderators Report Posted January 4, 2011 (edited) Este vorba de un site de stiri IT, preluate de pe diverse site-uri din lume pe care l-am facut in decurs de o saptamana.http://t.dragosgaftoneanu.com/newitnews/ Edited October 4, 2011 by Dragos Quote
BGS Posted January 4, 2011 Report Posted January 4, 2011 Interesant concept-ul dar nu stiu pare cam simplu site-ul .In rest e ok!Primul care posteaza . Quote
p3tru Posted January 4, 2011 Report Posted January 4, 2011 Daca ii faci un design mai calumea, e super...Bravo. Quote
Moderators Dragos Posted January 4, 2011 Author Moderators Report Posted January 4, 2011 Sunt 0 in design. Daca are cineva vreo idee cum sa fac sa arate mai ok, add syn_ah.23php. Quote
Spock Posted January 4, 2011 Report Posted January 4, 2011 (edited) un site de stiri IT, preluate de pe diverse site-uri din lumeDe ce m-as duce pe site-ul lui cand pot citi stirile pe Google News? Tu nu vii cu nimic nou. Si mai vine BGS si zice "interesant conceptul", pacat ca e vechi de cand lumea. Pune doar stiri din romana, ca sa te mai diferentiezi.De asemenea, pot sa folsesc Google Reader (unde am 50 de feed-uri din IT).Ai script automat? Daca da, eu zic sa selectezi manual articolele, in functie de calitate.LE: Da, ai script automat. Edited January 4, 2011 by Spock Quote
BGS Posted January 4, 2011 Report Posted January 4, 2011 Prin concept interesant m-am referit la scripturile php nu la site in sine! Quote