zahgelu Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 Buna ziua tuturor, bine v-am gasit, apreciez acest forum si munca depusa. Permiteti-mi sa ma descriu in cateva cuvinte. Este primul mesaj ce il imprim pe acest forum, avand un mare magazin de informatii si ma bucura faptul ca pot inregistra ceea ce ma intereseaza din ocupatia aceasta. Mi-am dat seama destul de tarziu de acest forum si regret nespus, este bine si acum, decat niciodata.Detalii despre mineNume: ZahPrenume: GeluLocalitate: Baia MareRegiune: MaramuresAnul nasterii: 04.04.1992Ocupatie: Studii, Sport, PC, IT...Va multumesc foarte mult pentru atentie si fie ca prezenta mea sa fie semnificativa din orice punct de vedere. Quote
wildchild Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 Salve mai bulan!!!Frumoasa prezentare, scurta si la subiect.Ce pot sa-ti spun pentru inceput?Daca observi ca o sa ti se raspunda mai urat la unele chestii fara motiv atunci sa nu te superi si sa nu intorci moneda ca n-are rost.Multi profita de faptul ca stau in spatele tastaturii si cam uita de maniere.In rest, ma indoiesc de faptul ca vei avea o dilema si nu ti se va raspunde.(asta daca nu va fi ceva prea usor si te vor trimite la Google).Welcome! Quote
BigT Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 Bine ai venit, imi place prezentarea ta. Mai rar vezi din astea... sper sa nu fie la misto. Quote
ripoff Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 Bine ai venit pe rst.Speram sa te aveam alaturi de noi cat mai mult timp! Quote
Dokil Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 Welcome din 100 macar 1 sa fie bun :> Quote
p3tru Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 Welcome din 100 macar 1 sa fie bun :>Exact asta vroiam sa scriu si eu ))@ ON: salut si bine ai venit Quote
begood Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 bun venit sa nu te opresti doar la un singur post. Quote
Guest User Name Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 te salut,foarte buna descrierea:* Quote
adi003user Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 welcome. add know how si mai putin begging. Quote
Flubber Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 Ai inceput cu dreptul.Bine ai venit. Quote
rampart Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 Bine ai venit!Si da... nu te opri la un post, dar sa fie clar ce vrei , cum are ceva tip statusul, RTFM, documenteaza-te inainte, oricat de putin. Quote