bubu28 Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 fortuna_moira: nu ma jigni ca nu stii cu cine ai de a faceSincer esti prea penal. Quote
m0rphic Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 Sincer esti prea penal.Depinde la ce te referi ,imi intrasem in starea de baba blonda ce naiba.. cum poate sa fie o baba la 60 de ani ne-penala? mor de ras Quote
p3tru Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 In locul tau il prosteam cu vreo 500 de euro... Quote
MadBadSad Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 nu ti-e foame varule..stricau niste bani dupa sarbatori ? Quote
Gabriel87 Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 Esti penal frate nu ne intereseaza ce vb tu pe mess Quote
BogdanNBV Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 asa si ce rost avea topicul asta ?, ocupi niste spatii aiurea la niste adrese de memorie, daca fiecare am posta toate cacaturile ce le vorbim pe mess cu unii si cu altii forumul s-ar duce de rapa Quote
romanu Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 Totusi. Ai crede ca ne-ar interesa, ca esti un "hecar" ce sparge "aid-uri de mesinger", esti jalnic. Quote
m0rphic Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 In locul tau il prosteam cu vreo 500 de euro...M-am gandit si la chestia asta dar nu cred ca era destul de naiv sa cada in plasa .nu ti-e foame varule..stricau niste bani dupa sarbatori ?Stai linistit ca nu mi-e foame.Nu ar fi stricat niste bani,da nu e nici chiar asa mare criza.@gabriel 87:Mersi mult.Daca nu ti sa parut amuzant puteai sa imi spui intr-un mod civilizat,din moment ce eu nu te-am facut penal sau mai stiu eu ce.@bogannbv:Bine frate,ai dreptate.Postez si eu o prostie de conversatie si gata sariti toti pe mine ca ocup memoria cu topicuri inutile.Daca e pana acolo,atunci nu mai vad rostu OFF-topicului.Oricum nu am sa mai postez lucruri de genul asta ca observa ca nu are rost.Roaga si tu un admin sa il stearga daca tii atat de mult la spatiul ala ocupat. Quote
m0rphic Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 M-am gandit si la chestia asta dar nu cred ca era destul de naiv sa cada in plasa .Stai linistit ca nu mi-e foame.Nu ar fi stricat niste bani,da nu e nici chiar asa mare criza.@gabriel 87:Mersi mult.Daca nu ti sa parut amuzant puteai sa imi spui intr-un mod civilizat,din moment ce eu nu te-am facut penal sau mai stiu eu ce.@bogannbv:Bine frate,ai dreptate.Postez si eu o prostie de conversatie si gata sariti toti pe mine ca ocup memoria cu topicuri inutile.Daca e pana acolo,atunci nu mai vad rostu OFF-topicului.Oricum nu am sa mai postez lucruri de genul asta ca observa ca nu are rost.Roaga si tu un admin sa il stearga daca tii atat de mult la spatiul ala ocupat.@romanu:nu am pretentii de hacker cum zici tu si nici macar nu am facut nimic,sa 'sparg' idu respectiv.L-am luat pur si simplu dintr-o lista de iduri si parole.Poate nici pe mine nu ma intereseaza unele posturi,si atunci pur si simplu le ignor.Daca nu te intereseaza nu citi si gata. Quote
ICEBREAKER101010 Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 Da tu crezi ca rezolvi ceva daca o sa publici ce ai vorbit tu cu ala?O Doamne,voi chiar nu aveti ce face.Cititi dreaq o carte ceva. Quote
Maverick Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 Nu am citit decat jumate din ce ai scris. Fac dastea in fiecare zi...daca ai stii cate invitatii de la pule blegi am prin tarile din Europa=)) Quote
m0rphic Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 Nu am citit decat jumate din ce ai scris. Fac dastea in fiecare zi...daca ai stii cate invitatii de la pule blegi am prin tarile din Europa=))in sfarsit unu cu simtul umorului! Quote