ieframe Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 Singurele jocuri care se pot face sunt septarii (on-off) cei care stiu despre ce este vorba si gaminatoarele,tot ce inseamna perle,bile,dolari ...este vorba de dublaj.Mai sunt jocurile alea vechi , trio extra poker,mystery poker... dar nu scoti mai mult de 20 mil din ele.Cei care au cunostinte operatori in astfel de sali si cred ca putem ajunge la o intelegere rezonabila sa imi dea pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihai222 Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 (edited) salut tuturor! imi cer scuze ca nu am postat unde trebuie,..am saa fac un topic nou! sunt incepator:( sper sa nu imi deie ban nimeni:( Edited December 18, 2013 by mihai222 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoEx Posted December 19, 2013 Report Share Posted December 19, 2013 scuze dar nu am citit decat pe sarite din posturile voastre .am un prieten care era tehnician la un cazino din bucuresti. mai precis el trebuia sa repare aparatele stricate .mi-a zis ca aparatele sunt setate sa ai o rata de a pierde banii intre 30-70% (este o lege in vigoare) .randomizarea este aleatorie , etc etc ... daca vreti ceva concret , il pot intreba si pot reveni cu detalii concrete. pe mine nu m-a interesat subiectul si asa am retinut doar procentele Link to comment Share on other sites More sharing options...
aelius Posted December 19, 2013 Report Share Posted December 19, 2013 E din 2011 threadul. Va rog sa nu le mai deschideti aiurea. Daca un retard deschide un thread foarte vechi, nu mai dati reply.// Thread closed Link to comment Share on other sites More sharing options...