Jump to content
phoenix

Pe ce se da ban, inafara de ip?

Recommended Posts

Posted
nume,o clasa de ip,clasele de ip ale unei tari etc

ti-ai sters cookies si ale dulcegarii din pc?

Nu am ban pe nume, mi-am creat alt cont si banul persista. Am sters cookies, m-am logat din nou cu proxy, problema persista in continuare

Guest Nemessis
Posted

Sterge si flash cookies. Chrome are optiune integrata. Firefox are un add-on numit better privacy care curata tot.

Posted (edited)
+1 sau fa-ti cont pe Aol si foloseste Aol :)

Da site-ul te rog, eu am scris in google si imi da urmatorul rezultat AOL.com - News, Sports, Weather, Entertainment, Local & Lifestyle pagina de stiri

L.E Multumesc Nemessis, am sa incerc asta acum.

L.E Am procedat exact cum mi-a spus Nemessis, nu s-a rezolvat nimic. Am dezinstalat flash player (cu revounistaler) l-am instalat din nou, tot nu am rezolvat nimic.

Din cate cunosc mac-ul nu se poate afla decat prin programe/scripturi executate pe calculatorul local. Deci varianta ban pe mac cade, este posibil ca mac-ul placi de retea sa fie visibil de administratori unui site?

Edited by phoenix
Posted
Da site-ul te rog, eu am scris in google si imi da urmatorul rezultat AOL.com - News, Sports, Weather, Entertainment, Local & Lifestyle pagina de stiri

L.E Multumesc Nemessis, am sa incerc asta acum.

L.E Am procedat exact cum mi-a spus Nemessis, nu s-a rezolvat nimic. Am dezinstalat flash player (cu revounistaler) l-am instalat din nou, tot nu am rezolvat nimic.

Din cate cunosc mac-ul nu se poate afla decat prin programe/scripturi executate pe calculatorul local. Deci varianta ban pe mac cade, este posibil ca mac-ul placi de retea sa fie visibil de administratori unui site?

Cel mai probabil ai ban pe HardwareID ...

Posted

Am revenit, din cate am citit pe net si cu ajutorul acordat de voi cred ca este ban pe hardware, inclin balanta sa cred asta deoarece chat-ul este pe plataforma unui joc. Acum intrebarea este cum pot scapa de acel ban fara sa schimb nici-o componenta din pc-ul respectiv?

Posted
Cel mai probabil ai ban pe HardwareID ...

Daca repartitionezi hardul ar trbui sa se schimbe hwid, stiu schestia asta de la Fly Cripter Genereator. Acuma nu poti daca in cazul tau daca este vorba despre hard sau alta componenta.

Posted
Ban pe Hardware ID? Ban pe MAC? Asta pe un site? Nu.

Ai rulat vreo aplicatie pe local? Atunci da, e posibil sa fie luat ban pe HID, MAC sau orice altceva. Ia incearca cu un Windows Live sau cu vreun Linux si vei vedea sigur daca calculatorul este de vina sau este altceva.

Eu tin sa cred ca este altceva la mijloc.

Nu am rulat nicio aplicatie, jocul respectiv este pe browser online. Am sa incerc cu un linux sau un windows virtual.

Posted

pheonix -chatul despre care vorbesti este gazduit de xat.com ?

Din experienta mea la format OS disparea banul

Incearca :

1. Sa intri cu alt browser

2. Sa reinstalezi java

Poti sa postezi un link cu un astfel de chat?