Jump to content
Fagaraseanull

ExtreamCS HACKED

Recommended Posts

Posted
nu-ti ajungea un shell sa bagi mah ? :))) cate dracu ai bagat ? pana acum vad vreo 2 :)))) mai baga , mai baga si c99 pe langa r57 alea :)) idiot cu I mare

Nu vezi ma ca e alt site? pabira.com

A bagat un java script ca sa va viruseze.

PS: A bagat si un shell pe care l-am modificat si am bagat send mail in el :-j

Posted

Uitati-va bine....

Last edited by Fagaraseanull; Today at 07:07 PM. Reason: ca sa para mai credibil si sa pice prostii
Posted
Nu vezi ma ca e alt site? pabira.com

A bagat un java script ca sa va viruseze.

PS: A bagat si un shell pe care l-am modificat si am bagat send mail in el :-j

nu ma intereseaza ca bagase prima oara nu stiu ce cacat . eu m-am uitat putin prin fisierele de pe pariba.com si vad ca sunt vreo 2-3 de r57 uploadate :))

Posted
Am intrat prea tarziu, dar pot da un ban. :)

Posteaza-i eventual si mail-ul si IP-ul daca tot se da el mare scula pe bascula ca a ars vreo 20 . S-o gasi macar unu din aia 20 sa-l futa si pe el putin .

Posted
Eu nu stiu ce a fost pe site-ul acela. Postati putin ce a fost, si rezolvarea pentru cei infectati. (daca sunt)

A fost un script pe nume "Java driveby", care iti instaleaza automat si fara voia ta un server de Rat, iStealer sau orice alt virus.

Acest user a urcat un shell modificat de mine in care am pus sa imi trimita mail odata ce e urcat pe host. Virusul este acesta

Posted
A fost un script pe nume "Java driveby", care iti instaleaza automat si fara voia ta un server de Rat, iStealer sau orice alt virus.

Acest user a urcat un shell modificat de mine in care am pus sa imi trimita mail odata ce e urcat pe host. Virusul este acesta

Te contrazic, din cate stiu java drive by te anunta daca vrei sa rulezi

Poza:

http://img35.imageshack.us/img35/7573/15899921.jpg

Daca dai "Cancel" nu se intampla nimic dar, daca dai "Run" o sa ruleze virusul