paxnWo Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 (edited) Pax Nwo: buna laura k_melia15: bunak_melia15: cine esti?Pax Nwo: sunt prieten cu viok_melia15: dank_melia15: ?Pax Nwo: vio, prietena lu bogdanPax Nwo: sau danPax Nwo: cum il stiiPax Nwo: k_melia15: deci tu esti danPax Nwo: eu sunt daniPax Nwo: dan e gagicu lu vioPax Nwo: dar ce treaba are bogdan? k_melia15: nu vorbeam de bogdan..Pax Nwo: pai ai intrebat de elk_melia15: am mai vb cu tine..nu?Pax Nwo: dan = bogdanPax Nwo: k_melia15: si ziceai k te cheama dank_melia15: dan..prietenul lui bogdanPax Nwo: nu draga, nu stiu ce e cu dan Pax Nwo: m-ai intrebat cine sunt Pax Nwo: eu sunt daniPax Nwo: prieten cu vioPax Nwo: iar vio are gagic pe danPax Nwo: sau duma cum ii zic tovarasiik_melia15: hai in fine..Pax Nwo: vorbeam cu vio acum ceva timp la un gratarPax Nwo: stii ca ea e cu parfumuri si prostiik_melia15: daPax Nwo: ai mei se ocupa tot cu asta, iau parfumuri din afara si le vand pe aiciPax Nwo: si sunt sub licenta, tot ce trebuie Pax Nwo: adica originale direct de la mama lorPax Nwo: si sunt mai ieftine cam cu 30%Pax Nwo: si o intrebam pe violeta daca stie pe cineva care ar fii interesat sa se angajeze part time Pax Nwo: la ai mei Pax Nwo: si mi-a oferit id-ul tau Pax Nwo: o sa primesti din totalul de 77 de parfumuri, 25 de mostre doar ale tale Pax Nwo: sa faci ce vrei cu ele Pax Nwo: si apoi catre 3 mostre din cele 77Pax Nwo: sa le dai spre vanzarePax Nwo: la fiecare parfum vandut ai 25 ron sau 35 ronPax Nwo: depinde de parfum Pax Nwo: sunt si parfumuri la care iei 100 ronPax Nwo: dar sunt mai scumpe si clienti mai rariPax Nwo: o sa primesti telefon, stickere, pagina ta de net Pax Nwo: ca sa le promovezi Pax Nwo: si n-ai nicio obligatie, poti sa lucrezi cand vreik_melia15: aa..nu ms..k_melia15: nu sunt interesata de chestiile asteak_melia15: cu reprezentantik_melia15: adik am mai facut ceva de genul..k_melia15: si e mai greu decat pare la prima vedere..k_melia15: ms pt oferta.oricumPax Nwo: no problemPax Nwo: insa daca gasesti pe cineva serios, ai 100 ron daca aduci pe cinevaPax Nwo: si 10 mostre de 50 ml Pax Nwo: poate asta ar fii mai okPax Nwo: te-ar interesa ? iti las un nr de tel ?k_melia15: nu.Pax Nwo: nu iti vreau numarul de telefon, stai linistita Pax Nwo: 0722 59 15 59 Pax Nwo: daca stii pe cineva dai un smsPax Nwo: sau o rogi pe vioPax Nwo: sa ma cautek_melia15: am zis k nu vreau numarul tauk_melia15: am inteles ce'ai zis din primak_melia15: nu era aia ideea..nu ma intereseaza nici macar sa caut pe cinevak_melia15: Pax Nwo: macar la produse uita-te Pax Nwo: http://cenzurat.110mb.com/login/Pax Nwo: sunt in galeria gabiPax Nwo: macar sa-mi spui pareareaPax Nwo: fake sau originalePax Nwo: sunt stresat de ai meiPax Nwo: sa gasesc pe cinevaPax Nwo: si abia 2 am gasit Pax Nwo: macar o parerePax Nwo: atat mai cerPax Nwo: k_melia15: dc te'ar interesa parerea meaPax Nwo: sa imi spui cum ti se par parfumurile, sticla, ambalaj, cuoarePax Nwo: culoarek_melia15: sa zic daca sunt fake sau originalePax Nwo: pentru ca vad ca esti reticenta si ai fi sincerak_melia15: oricum nu'mi pot da seama daca le vad onlinePax Nwo: ele sunt originale, dar culoarea, sticla, ambalajulPax Nwo: sa le veziPax Nwo: ca tovarasii zic ca ce mint eu clientii cu originalitate si prostiiPax Nwo: te iau ca pe un presupus client si vreau sa vad ce zice lumea la o prima observatiePax Nwo: ca pe net o sa incerc sa le vandPax Nwo: sa stiu ce zice lumeak_melia15: nu pot vedea produsele k_melia15: din linkul pe care mi l'ai datPax Nwo: sunt puse sus pe yahooPax Nwo: in galeria gabiPax Nwo: stai sa intru si euPax Nwo: da sunt acolo, m-am logat si imi apare galeriak_melia15: mie nu'mi aparePax Nwo: aiciPax Nwo: http://cenzurat.110mb.com/login/k_melia15: nu pot sa le vad..k_melia15: dani..k_melia15: am putina treabak_melia15: papaPax Nwo: ok, nu stiu ce are, merci pentru timp k_melia15: npcgasisem pe facebook-ul ei ca e colega cu o tipa vio care la randul ei e prietena cu unul dan bogdan si apoi am luat-o la sigur. a picat Edited January 29, 2011 by paxnWo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
famouz Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 pe ce motiv ai agatat'o ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
famouz Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 pentru un tovaras, m-a rugat te duce bila,nebunule )metoda clasica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlStar Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 pe ce motiv ai agatat'o ??1. plictiseala2. sansa de a-si testa ingineria socialaLE:ah, n-am avut dreptate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel87 Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Pax.. cuceritorul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-E-xPeRiEnCe Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Chiar tare sa nu imi zici ca are 15 ani Poti sa te faci reprezentant sau ceva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winkey Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 Foarte tare! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
klan Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 ....k_melia15: nu pot vedea produsele k_melia15: din linkul pe care mi l'ai datPax Nwo: sunt puse sus pe yahooPax Nwo: in galeria gabiPax Nwo: stai sa intru si euPax Nwo: da sunt acolo, m-am logat si imi apare galeriak_melia15: mie nu'mi aparePax Nwo: aiciPax Nwo: http://cenzurat.110mb.com/login/k_melia15: nu pot sa le vad.....)Mi-e mila de ea daca a dat click pe ceva de la pax,nici nu vreau sa ma gandesc ce era acolo ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zatarra Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 Nebunie.. tare faza.. imi aduc aminte de o faza facuta de mine. Ceva gen: doua best gay friend si trimit mail cu un php mailer putin modificat fata de varianta facuta de Ahead cu adresa uneia pe adresa celeilalte zicand sa`mi dea repede parola de la mail pentru un concurs la scoala ca o sunam dar mi`am lasat telefonul acasa. A pus botul instant mai ales ca era stresata cu scoala ;-). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...