wind Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 Vand scan de e107, bug nou, prinde servere multe .. toate uid0, cei interesati PM me pt. detalii ..Cei neinteresati nu postati pt. +1, mersi !dovada : http://img408.imageshack.us/img408/9361/ex107.png
intrus Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 Nu stiu daca voua va spune ceva screenshotul ala dar pe mine nu ma impresioneaza, Da-mi 3 minute si ti-l modific si cu vreo 30 de roate prinse. macar sa ai si tu ceva mai interesant de aratat.Ceri "bani" (nici macar nu ai spus cat) pentru nimic.Fara suparare.
Slym Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 Nu stiu daca voua va spune ceva screenshotul ala dar pe mine nu ma impresioneaza, Da-mi 3 minute si ti-l modific si cu vreo 30 de roate prinse. macar sa ai si tu ceva mai interesant de aratat.Ceri "bani" (nici macar nu ai spus cat) pentru nimic.Fara suparare.Ai tu ceva mai interesant ?
wind Posted January 30, 2011 Author Report Posted January 30, 2011 man, detalii pe privat, daca ai tu ceva mai bune, bravo tie .. nu vreau sa fac concurenta .
PuRiCeL Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 ofer 50 euro, se poate o demonstratie cu teamview ?
fjtr Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 Poate ar trebui sa lucram cu preturi? Toata mafioteala asta sperie lumea.
wind Posted January 31, 2011 Author Report Posted January 31, 2011 Poate ar trebui sa lucram cu preturi? Toata mafioteala asta sperie lumea.Daca te intereseaza da-mi pm cu id, daca nu, stai in plm in banca ta, nu fa +1.
Zatarra Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 Pritene.. hai sa te fac umpic de cacao.. Uite`te ce spuneai tu aici: http://rstcenter.com/forum/29820-e107-injection-scanner.rst si acum tu vinzi mass scanner care foloseste e107? Cat poti sa fii de prost? Defapt nu ma mira.. ca doar astia cu 2peu fac bani pe incultii din Romania. Iar pentru cei care chiar vor e107 : Search Exploits Database by Offensive Security Check this out
PuRiCeL Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 Daca are cgi in el prinzi mult mai multe decat cu prostia aia de perl bot.wind ti-am dat add pe mess, dar nu prea esti online, ce draci de id mi-ai dat? Revin cu o oferta pentru tine, iti dau scan cu vuln pentru acwuser .Prinde exact ca e107 asta al tau .
wind Posted February 1, 2011 Author Report Posted February 1, 2011 Pritene.. hai sa te fac umpic de cacao.. Uite`te ce spuneai tu aici: http://rstcenter.com/forum/29820-e107-injection-scanner.rst si acum tu vinzi mass scanner care foloseste e107? Cat poti sa fii de prost? Defapt nu ma mira.. ca doar astia cu 2peu fac bani pe incultii din Romania. Iar pentru cei care chiar vor e107 : Search Exploits Database by Offensive Security Check this outUna e sa ai versiune publica, si alta e sa ai versiune privata , daca nu stii taci in plm, vrei sa pari mai tare , ma cac pe arfele tale, ca nu fac concurenta.
MrRip Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 Una e sa ai versiune publica, si alta e sa ai versiune privata , daca nu stii taci in plm, vrei sa pari mai tare , ma cac pe arfele tale, ca nu fac concurenta.Cand o sa inveti sa vorbesti atunci sa mai deschizi topicuri aici . CLOSED !