Whisper™ Posted January 31, 2011 Report Posted January 31, 2011 Filme online,Filme Online 2011,Filme Noi Online,FilmulDe10 - Seriale Indiene, Filme Indiene Online Noi,filmul de 10 Filme Online 2011 Quote
Cr3ativ Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 Vrei script ca sa-ti dispara bara de la ucoz? Quote
Silviu Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 O sa iti baneze contul daca folosesti acel script. Quote
Cr3ativ Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 Nu-l baneaza. Eu folosesc de mult timp. Pm daca vrei! Quote
sese Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 In acea reclama de pe yotube ai angajat un speaker sau ti-ai modificat tie vocea ? Quote
Whisper™ Posted February 1, 2011 Author Report Posted February 1, 2011 Spoturile publicitare sunt facute de partenerul meu http://filmulde10.net/filmulde10_spot.mp3 si http://filmulde10.net/spot_filmul_voce_2.mp3 . Daca vrea cineva sa zica (contra cost desigur) eu nu am dat nimic , momentan sunt difuzate la cateva radiouri importante de pe net,sper sa le inmanez la cat mai multi Dj de pe online .@Cr3ativ astept prin PM scriptul respectiv ... ms ! Quote
osyk Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 Radiouri importante? .. imi pare rau sa-ti zic, dar.. atata timp cat nu contii drepturi de autor:-h nu o sa ajungi la un radio'u important.(Gen Radio21, Radio ZU, Europa FM ) si tot ce inseamna FM.Poate online, la unele.. Quote
Whisper™ Posted February 1, 2011 Author Report Posted February 1, 2011 Radiouri importante? .. imi pare rau sa-ti zic, dar.. atata timp cat nu contii drepturi de autor:-h nu o sa ajungi la un radio'u important.(Gen Radio21, Radio ZU, Europa FM ) si tot ce inseamna FM.Poate online, la unele..Coaie am specificat ONLINE si nu FM ... si cine a zis ca vrea sa ajunca la un radio important? mai uitate odata peste ce am scris.Multumesc ca esti in plop cu acest Topic!Bafta! Quote
MazaBoY Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 Fain site ce sa zic si imi place tare spotul bravo Quote