fast_michael98 Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 de ce va luati de mine?ce aveti cu mine?ce vam facut?ce va luati de mine ca am 13.altii de varsta mea nici nu stiu cei ala forum sau au idei SF cum ar fi spargerea id-urilor de mess si conturilor de metin2.eu nu sunt obsedat de jocuri dastea gen metin2.sper sa ma intelegeti.stiu si eu ceva programare acolo.nu vam dat teapa.eu nam keyloggere si chestii dastea de forumuri,eu sunt corect.dar daca voi sunteti comunisti,treaba voastra.nu ma stiu ce sa va scriu,ca nu vreau sa injur.speram sa rezolvam problema cu vorbe bune.Cu stima, mihaim1980(Macarie Mihai) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fast_michael98 Posted February 1, 2011 Author Report Share Posted February 1, 2011 stai comunistu dreacu,sa ma pupi in cur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiodr Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 ba nu fi prost, omu tea pus pe tusa o saptmana si faci bot? stai dreaq acolo o saptamana ca nu mori si dupaia intri in joc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AhEaD Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 stai comunistu dreacu,sa ma pupi in curPt asta ai permanent pe contu asta !!HEIL HITLER !//LEAi 13 ani sa te ajut sa te maturizezi si sa iti spun de ce ti-am dat ban:1. Si cel mai important : PENTRU CA ESTI RATAT!2. Reguli incalcate:1. Inainte de a posta ceva foloseste butonul "Cautare" pentru a te asigura ca acel lucru nu a mai fost postat de alt user6. Cererile se fac in topicul special. Trebuie sa ai MINIM 10 POSTURI/CERERE15. Un moderator sau admin are intotdeauna dreptate in privinta reguli / avertizari! Atentie cand primesti avertizare, fara comentarii de prost gust.16. Daca sunteti nemultumiti de decizia luata de catre un moderator in privinta penalizarilor pe care le primiti de la acesta, contactati prin mesaj privat un administrator. deci puteai sa imi dai PM nu sa deschizi alt thread ca un ratat ce esti ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wpanda Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 Pt asta ai permanent pe contu asta !!HEIL HITLER !//LEAi 13 ani sa te ajut sa te maturizezi si sa iti spun de ce ti-am dat ban:1. Si cel mai important : PENTRU CA ESTI RATAT!2. Reguli incalcate:1. Inainte de a posta ceva foloseste butonul "Cautare" pentru a te asigura ca acel lucru nu a mai fost postat de alt user6. Cererile se fac in topicul special. Trebuie sa ai MINIM 10 POSTURI/CERERE15. Un moderator sau admin are intotdeauna dreptate in privinta reguli / avertizari! Atentie cand primesti avertizare, fara comentarii de prost gust.16. Daca sunteti nemultumiti de decizia luata de catre un moderator in privinta penalizarilor pe care le primiti de la acesta, contactati prin mesaj privat un administrator. deci puteai sa imi dai PM nu sa deschizi alt thread ca un ratat ce esti !Sieg Heil! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_death_c4t Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 Sieg Heil!cacat atomic ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Effy Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 Eu am tot 13, dar sunt sigur 100% ca stiu mult mai multe decat tine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
culay Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 =))=)))@fast_michael98:Se vede ca ai 13 ani sa mor,zi-ti replicaRenunt la cont si ma duc acasa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wpanda Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 evreule...................... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 Hai sa discutam pe aceasta tema interesanta, sa dezbatem daca banul a fost meritat, sa clasificam limbajul victimei intr-unul adecvat sau unul potrivit coeficientului mediu de inteligenta de aici, sa aducem afirmatii pe care sa le sustinem cu dovezi concludente, stiti voi, ca in celelalte astfel de discutii de pe aici in care se implica numai persoane cu capabilitati intelectuale deosebite... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Dragos Posted February 1, 2011 Moderators Report Share Posted February 1, 2011 (edited) @mihaim1980 Esti destul de tanar. Renunta la programare si du-te si petrece-ti ce mai ai din copilarie alaturi de prietenii si colegii tai. Si citeste asta, poate te va ajuta.Crede-ma ca nu este nimic interesant sa-ti futi copilaria in fata calculatorului. Ceilalti isi vor forma bisericute si tu vei fi exclus. ASTA e varsta la care mai poti schimba ceva, vorbesc din propria experienta. Si ca tot mai e din iarna, iesi si tu afara la o bulgareala, un patinoar, un sanius etc. Edited February 1, 2011 by Dragos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cr3ativ Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 La varsta asta incepe sa se instaleze invidia. El cauta sa fie mai "deosebit", dar uita de copilarie. O sa se trezeasca pe la 20 de ani ca nu stie ce e un fotbal cu prietenii, o distractie, o bere, una alta.Trist... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
giok123 Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 saracu lasa pcu ma la 13 ani ai tai iesi si u afara sa ai si u ce povesti la nepoti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
osyk Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 (edited) Eu unul la 6 ani am pus mana pe mouse, si jucam mario pe un PC dala din antichitate.Nu am o varsta foarte inaintata.Recomandari:1. Grija cu insultele ... ex: " comunisti ", pentru unii pot insemna o insulta2. Respecta regulile care ti se impun si invata sa scri cat mai corect(cu totii facem o gresala pe aici pe acolo)@Synthesis , nu ii recomand sa se lase de programare, chiar daca pentru el ar insemna sa se joaca Counter-Strike:))Referindu-ma la mine, imi place tot ce tine de IT, sunt incepator in C++, iar nici pe departe nu uit de chefuri, prieteni, iesiri in oras, disco, clubri s.a.m.d...Iti recomand si tie sa te axezi pe o viata cat mai simpla in care sa incluzi cat mai multe lucruri;) Scoala, femeile, prietenii si calculatorul.Si invata sa respecti decizile administratorilor, "chiar daca noi avem intotdeauna dreptate" Edited February 1, 2011 by osyk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
culay Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 (edited) @Syn nu e tarziu frate,da ca nu iti place pe ce drum ai luato te poti schimba oricand!Insa nu vad ce conflict are pc cu prietenii din jur! Edited February 1, 2011 by culay Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 Pt asta ai permanent pe contu asta !!HEIL HITLER !//LEAi 13 ani sa te ajut sa te maturizezi si sa iti spun de ce ti-am dat ban:1. Si cel mai important : PENTRU CA ESTI RATAT!2. Reguli incalcate:1. Inainte de a posta ceva foloseste butonul "Cautare" pentru a te asigura ca acel lucru nu a mai fost postat de alt user6. Cererile se fac in topicul special. Trebuie sa ai MINIM 10 POSTURI/CERERE15. Un moderator sau admin are intotdeauna dreptate in privinta reguli / avertizari! Atentie cand primesti avertizare, fara comentarii de prost gust.16. Daca sunteti nemultumiti de decizia luata de catre un moderator in privinta penalizarilor pe care le primiti de la acesta, contactati prin mesaj privat un administrator. deci puteai sa imi dai PM nu sa deschizi alt thread ca un ratat ce esti !Regula aia se aplica in cazul avertismentelor date de moderatori. Tu esti admin. Ce mesaj sa iti mai trimita? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AhEaD Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 Regula aia se aplica in cazul avertismentelor date de moderatori. Tu esti admin. Ce mesaj sa iti mai trimita? ... sa ii scot banu, nu sa deschida alt thread Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luke999 Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 ma...lasati-l in pace!El stie Programare acuma scot perlele 1."stiu si eu ceva programare acolo"=> din punctu 2 va dati seama ca stie c++2."nu vam dat teapa.eu nam keyloggere si chestii dastea de forumuri"=>keyloggerele sunt forumuri:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
osyk Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 @luke .. la punctul 2 probabil se refere la kyloggere de pe forumuri .. Dar daca este asa cum pare " keyloggere si chestii dastea de forumuri" inseamna ca stie programare.. Trage cu arma in CS si muta tinta.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...