BogdanNBV Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 Foarte interesant , cam greu sa scapi de asta... dar i-au gasit leac astia cu antivirusii ? sau inca mai cerceteaza ? P.S: Folositi Google Chrome Quote
daatdraqq Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 "creeaz? o captur? de ecran ?i o salveaz? în clipboard." ? Cum asa ?Edit : m-am lamurit , intelesesem gresit ! Quote
Nytro Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 In cel al victimei desigur. Apoi probabil o uploadeaza undeva unde sa o poata vedea atacatorul. Quote
p3tru Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 Apropo, va merge utilitarul de dezinfectie de pe site-ul lor? mie nu... imi apare ca cauta, si poc, close :"> Quote
Andrei Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 Da, mi-a atras atentia si mie modul cum evita procesele solutiilor de securitate. Foarte fain gandit. Quote
Flubber Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 p3tru: Probabil este ceva temporar, chiar ei au spus ca revin cu mai multe detalii, banuiesc ca nu li s-au dat mai multe fiindca nu sunt.Chiar si asa, este bun, cel care l-a scris, respectele de rigoare. Quote