Jump to content
Guest User Name

Belea mare.

Recommended Posts

Ba voi nu pricepeti? daca fulltilt zice clar de pe ce IP a fost logat la data cutare , ora cutare si dupa aia se duc la ISP cu IP-u ala si ISP-u zice ca a fost de la el de-acasa , ce virusi poti sa ai? Ce-o sa zici , ca ai avut un troian care te-a folosit drept proxy?

Si culmea , aveai si acces fizic la cardu profesorului .

Link to comment
Share on other sites

Pai macar sa puna datele cardului pe internet, ca sa nu mai cada si pt faptul ca el le a furat...asa in cel mai rau caz sa zica ca le a gasit si din curiozitate a vrut sa incerce sa vada daca merg...dupa ce a bagat banii deja era prea tarziu, etc etc

Pai sa zica ca el lasa non stop calculatorul pornit si mai mereu e plecat si poate a intrat cineva cu radminul la el in comp si juca de acolo. Poti dovedi ca nu am dreptate? din moment ce la mine in comp e deschis portul 4899 si toti prietenii mi spun ca s mai mereu plecat? Si sa zica ca daca chiar voia sa faca ceva folosea proxy etc...sau sa faca pe prostu cu privire la calculatoare. E bine sa si vb cu un avocat sau ceva de genu...vezi ca pe internet sunt destia online si gratis.

Link to comment
Share on other sites

amicul lui username o sa se aleaga cu cazieru patat si cu o amenda grasa, chiar daca imi doresc din toata inima sa fie inchis ca sa scapam in pula mea pentru o vreme de unul dintre prostii natiei

n-are cum sa scape, poate sa isi bage hardu in cur, sa craftuiasca loguri sau sa faca pe prostu. site-ul de poker salveaza loguri, isp-ul salveaza loguri atat inbound cat si outbound ( daca ar baga fraza cu 'pai am fost infectat si s-a conectat cineva prin mine' militienii ar vedea clar ca n-a fost vorba de nimeni ) plus ca e prost, se inteapa repede, n-are ce poveste buna sa bage ( si chiar daca ar avea, dovezile il incrimineaza ), n-are cum sa scape.

( drumurile alea lungi plictisitoare in care te gandesti la scenariul perfect de-a comite o crima chiar stimuleaza imaginatia. sa incercati candva )

Edited by paxnWo
Link to comment
Share on other sites

Username tu scapi de data asta ,dar daca transferai banii aia de pe contul lui pe al tau te saltau si pe tine

si mai bine ii zice la prof ce a facut si sa retraga plangerea, ca sa nu si-o ia sa spuna parintilor ca s-au scumpit meditatiile(desi aici e o problema s-ar putea sa nu mai vrea sa faca meditatii) ,asta e o posibilitate

a doua ar fi sa le spuna parintilor,parintii sa scoata din buzunar suma si sa i-o dea la profesor...

Link to comment
Share on other sites

Guest User Name

azi la saltat la 6 dimineata si la dus pe ipj pitesti...si pe el si pe sorasa.am inteles ca are mandat de 29 de zile.Eu nu am avut probleme,doar ca m-au sunat 4 numere necunoscute(nu le aveam in agenda),si nu am raspuns.Am vorbit cu sorasa si a recunoscut.

Maine ma bate gandul sa ma duc la el sa vad ce mai face,doar ca imi e teama sa nu ma ia aia la intrebari.Sorasa a stat doua ore acolo,si i-a dat drumul.

revin cu detalii.

Link to comment
Share on other sites

Nu o mai poate da la pace, dosarul se va solutiona cu trimiterea prostului in judecata.Daca are noroc, poate primi o condamnare cu suspendare, insa este putin probabil, din moment ce este cercetat in stare de arest, fiinca un "invinuit" este retinut/cercetat in stare de arest, daca prezinta pericol social, sau daca exista indicii ca vrea sa se sustraga de la urmarirea penala.Fiinca e si prost si de kkt, ca a bagat-o pe sora, adica familia in necazuri, asta spune multe despre om, deaia procuroru a propus mandat, si judecatorul a aprobat arestarea.

Link to comment
Share on other sites

username: daca a incercat sa iti trimita tie sau esti cumva legat sau a scapat prin marturisiri poti fi banuit de complicitate si banuiala poate crea dureri de cap... ai grija ca poti fi urmarit (telefonic, net).

Pacat daca a fost inchis, daca tot s-a impacat probabil il scoate avocatul la suspendare, dand-o la pace toata lumea.

M4t3i: e un minim de onorariu - candva era vreo 500, dar acu cativa ani stiam pe un bou care a dat 100 milioane doar pentru ca atata i-a cerut - si rad toti avocatii din localitate pe tema acelui proces cu asa un onorariu.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...