Jump to content
banosu

banosu

Recommended Posts

Posted

Alex din Baia Mare. M-am inscris aici in principal datorita faptului ca mi-am dat seama ca in anul 3 la facultatea de Calculatoare stiu multa teorie si practica (vorbesc de aia adevarata, nu de facut un program care imparte 2 polinoame :)) ) nu stiu mare lucru. Asa ca am venit pe aici, poate poate mai prind si eu ceva.

Nota: Nick-ul nu reflecta persoana mea :)) E doar singurul care-l am si-l folosesc pentru ca niciodata nu e luat. ( pana acum cand dati voi de el si-l veti folosi voi peste tot =(( )

Posted (edited)

Salut, bine-ai venit!

faza cu ''datorita faptului ca'' mi-a adus aminte de filmuletu' ala cu burlanele :))

Welcome to paradise my friend!

De cand nu am mai zis asta:))

Pai n-ai prea avut cui pana acu'...

Edited by LLegoLLaS
Posted
Salut, bine-ai venit!

faza cu ''datorita faptului ca'' mi-a adus aminte de filmuletu' ala cu burlanele :))

Acuma cu cratimele ma inteleg mai bine... Cu formularile asa si-asa. Sunt inginer oricum ( pe drumul de a fi ). Daca vreau ceva formulat frumos, apelez la una/unu ce termina Litere. :))

Posted
Acuma cu cratimele ma inteleg mai bine... Cu formularile asa si-asa. Sunt inginer oricum ( pe drumul de a fi ). Daca vreau ceva formulat frumos, apelez la una/unu ce termina Litere. :))

N-am obiectat nimic la formulare ;) pur si simplu mi-am amintit...