banosu Posted February 6, 2011 Report Posted February 6, 2011 Alex din Baia Mare. M-am inscris aici in principal datorita faptului ca mi-am dat seama ca in anul 3 la facultatea de Calculatoare stiu multa teorie si practica (vorbesc de aia adevarata, nu de facut un program care imparte 2 polinoame ) nu stiu mare lucru. Asa ca am venit pe aici, poate poate mai prind si eu ceva. Nota: Nick-ul nu reflecta persoana mea E doar singurul care-l am si-l folosesc pentru ca niciodata nu e luat. ( pana acum cand dati voi de el si-l veti folosi voi peste tot ) Quote
LLegoLLaS Posted February 6, 2011 Report Posted February 6, 2011 (edited) Salut, bine-ai venit!faza cu ''datorita faptului ca'' mi-a adus aminte de filmuletu' ala cu burlanele Welcome to paradise my friend!De cand nu am mai zis asta:))Pai n-ai prea avut cui pana acu'... Edited February 6, 2011 by LLegoLLaS Quote
banosu Posted February 6, 2011 Author Report Posted February 6, 2011 Salut, bine-ai venit!faza cu ''datorita faptului ca'' mi-a adus aminte de filmuletu' ala cu burlanele Acuma cu cratimele ma inteleg mai bine... Cu formularile asa si-asa. Sunt inginer oricum ( pe drumul de a fi ). Daca vreau ceva formulat frumos, apelez la una/unu ce termina Litere. Quote
Maverick Posted February 6, 2011 Report Posted February 6, 2011 Welcome to paradise my friend!De cand nu am mai zis asta:)) Quote
LLegoLLaS Posted February 6, 2011 Report Posted February 6, 2011 Acuma cu cratimele ma inteleg mai bine... Cu formularile asa si-asa. Sunt inginer oricum ( pe drumul de a fi ). Daca vreau ceva formulat frumos, apelez la una/unu ce termina Litere. N-am obiectat nimic la formulare pur si simplu mi-am amintit... Quote
The Hacker Gam3r Boy Posted February 13, 2011 Report Posted February 13, 2011 Salut,bine ai venit si spor la commenturi de calitate Quote