vladush.ro Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 Salutare RST, sunt Vlad sau Jointbreaker si sunt bucuros sa ma aflu printre voi:) ma voi sradui sa aflu cate mai multe in ceea ce tine de hacking... invat repede si poate pe viitor imi fac un hobby din asta!:D:D Quote
BogdanNBV Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 (edited) ce intelegi tu prin hacking ?, plus ca prezentarea ta a fost cam seaca, da niste detalii, ce stii sa faci?P.S: Salut (: Edited February 10, 2011 by BogdanNBV Quote
vladush.ro Posted February 10, 2011 Author Report Posted February 10, 2011 17 in scurt timp 18 ani , daca tin sa iti raspund la ce m-ai intrebat bogdannbv , pot sa marturisesc ca stiu cate ceva in ceea ce priveste resoftarea telefoanelor Sony-Ericsson si putin design... asta este ceea ce punctez eu si cred ca stiu asa mai bine. Te vei intreba de ce nu stiu mai mult, faza este ca sunt la profil uman la liceu si nu prea am avut asa mult timp sa invat cat incape la informatica dar de acum vreau sa invat si eu niste lucruri elementare... nu imi va fi greu:P @ tromfil ... Jointbraeker... este doar un pseudonim:)) suna asa fain...si nu prea obscen:)) P.S Ce m-ai stiiti de TinKode ... nu am mai vb de vo 3 luni cu el? ? il cunoaste cineva? Quote
vladush.ro Posted February 10, 2011 Author Report Posted February 10, 2011 (edited) aaa... si am uitat nu cred ca e asa de important dar stiu sa modific si sa instalez un site "gata facut" de Joomla de exemplu intr-o baza de date... am incercat numai pe domenii free... dupa cum am spus nu prea am avut interes in ultimul timp. Un exemplu de site: http://glt-zambetulcopilariei.6te.net/ ...Sau... http://cnsm-targuneamt.eu5.org/e facut demult sper sa functioneze:P Edited February 10, 2011 by vladush.ro Quote
nedo Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 incearca sa nu mai faci double post. In rest Bine ai venit si spor la invatat. Quote
vladush.ro Posted February 10, 2011 Author Report Posted February 10, 2011 (edited) ...TinKode... sau cum il mai stiu eu Breaker.Code, nu il cunosc personal:P dar vorbeam intr-un timp:P nu vreau sa ma laud:)) doamne fereste:)) numai ca nu am mai vb cu el demult... nu iti inchipui ca vorbeam asa mult de informatica... vormeam si noi de fete:))mi-e dor de el:D Edited February 10, 2011 by vladush.ro Quote
LLegoLLaS Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 Bine-ai venit.Succes!resoftare SE?:|o fi greu... Quote
Guest vini4p Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 Sa intaleg ca iti place sa vorbesti cu fete care au penis, este bine pentru inceput o sa inveti tot mai multe pe aici.bine ai plecat. Quote