Jump to content
dragosh1904

Cheloo divorţează

Recommended Posts

Posted

Sotia lui Cheloo Daniela Niculescu a cerut divor?ul, dar ?i custodia copilului. Nevasta hip-hoper-ului a decis s? pun? punct c?sniciei, dup? multe scandaluri pe care le-a avut cu so?ul. Daniela a specificat în cererea de divor? c? în ultima vreme Cheloo a devenit violent ?i o b?tea aproape zilnic, din cauza consumului de alcool, scrie agentiadepresamondena.

De asemenea, aceasta l-a acuzat pe cânt?re? c? a în?elat-o cu mai multe femei ?i c? ?i-a abandonat copilul. Anul trecut, so?ia membrului trupei Parazi?ii a fost internat? la Spitalul Floreasca, deoarece devenise dependent? de heroin? ?i a sl?bit foarte mult, pân? a ajuns la 35 de kilograme.

sursa Libertatea

mai mult : Sotia lui Cheloo: "Vreau sa divortez pe cale amiabila"

se pare ca ceea ce canta il reprezinta..nu stiu daca sa am admiratie ca nu e "fals"

pareri?

Posted

Asa e cand ajungi sus uiti cine ai fost si de unde ai plecat si faci lucruri dupa care iti dai seama ca nu te caraterizeaza asta e pacat de copil de ei sincer nu imi pare de loc rau asa le trebuie ei ca ii place sa se drogheze si lui ca ii place sa bea :) .