dragosh1904 Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 Sotia lui Cheloo Daniela Niculescu a cerut divor?ul, dar ?i custodia copilului. Nevasta hip-hoper-ului a decis s? pun? punct c?sniciei, dup? multe scandaluri pe care le-a avut cu so?ul. Daniela a specificat în cererea de divor? c? în ultima vreme Cheloo a devenit violent ?i o b?tea aproape zilnic, din cauza consumului de alcool, scrie agentiadepresamondena. De asemenea, aceasta l-a acuzat pe cânt?re? c? a în?elat-o cu mai multe femei ?i c? ?i-a abandonat copilul. Anul trecut, so?ia membrului trupei Parazi?ii a fost internat? la Spitalul Floreasca, deoarece devenise dependent? de heroin? ?i a sl?bit foarte mult, pân? a ajuns la 35 de kilograme.sursa Libertatea mai mult : Sotia lui Cheloo: "Vreau sa divortez pe cale amiabila"se pare ca ceea ce canta il reprezinta..nu stiu daca sa am admiratie ca nu e "fals"pareri? Quote
nedo Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 De asta drogurile si acoolul nu fac casa buna niciodata Quote
m0rphic Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 La cat de misogin e omu' nu ar trebui sa se mire nimeni.Treaba lor,viata lor Quote
BigT Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 Deci ia vrea copilu ea fiind dependenta de droguri? Eu prefer alcoolul... Quote
j1c0 Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 distrusi amandoi.cheloo sa distrus frumos. Quote
MazaBoY Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 Asa e cand ajungi sus uiti cine ai fost si de unde ai plecat si faci lucruri dupa care iti dai seama ca nu te caraterizeaza asta e pacat de copil de ei sincer nu imi pare de loc rau asa le trebuie ei ca ii place sa se drogheze si lui ca ii place sa bea . Quote
alexu Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 YouTube - cheloo - toate femeile Quote
dragosh1904 Posted February 11, 2011 Author Report Posted February 11, 2011 @maza mie mi s a parut ca din totdeauna a fost asa....tocmai asta e cred ca si a adus aminte cum era.. Quote