Zatarra Posted February 13, 2011 Report Posted February 13, 2011 Ma bucur ca vrei sa fii activ pe forum dar incearca sa nu exagerezi cu copy-paste-urile.. dau urat la imagine, macar dai edit si pune sursa de unde ai copiat.Source: Top 12 greseli ale utilizatorilor Linux care trebuiesc evitate pentru a face tranzitia de la Windows la Linux mai usoara | linux.videotutorial.ro Quote
AlStar Posted February 13, 2011 Report Posted February 13, 2011 Nici n-am citit tot, ca sa-ti pot spune ca zici ceva, si faci altceva, chiar daca nu-s cuvintele tale...Zici ca nu e bine sa te feresti de Terminal, da' postezi clipuri cum sa descarci Firefox in Linux si sa-l instalezi din 2-3 clickuri... Quote
little123 Posted February 13, 2011 Report Posted February 13, 2011 Foarte bun tutorial, felicitari Quote
b-aze24 Posted February 13, 2011 Report Posted February 13, 2011 Oricum a incercat si el... mie imi place tutorialul Quote
Zatarra Posted February 13, 2011 Author Report Posted February 13, 2011 Foarte bun tutorial, felicitariDaca tutorialul asta e foarte bun, sa nu va asteptati sa folositi Linux-ul pe viitor, nu cred ca veti reusi. Nu este prezentat nimic cu adevarat folositor aici, poate doar pentru skiddies. Quote