Whisper™ Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 Detin Filme Online 2011 | Filme Online | Filme Online Gratis - Filme Online Subtitrate 2011 si da e pe host si subdomeniu free.Ideea e ca il folosesc la promovarea altor website'uri deoarece am page rank 2 si traffic consistent pe el.Cine vrea link exchage ? min page rank 1!As fi interesat sa fiti la subiectul topicului,nu am postat pentru a'mi face reclama din simplul fapt ca nu am nici un fel de ads pe el si nu as avea nimic de castigat,vreau doar sa caut parteneri pentru link exchange , injuriile si comentariile de insulta sunt binevenite si ele daca au in continut un sfat bun, vorba aia 'un sut in fund e un pas inainte'.Bafta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p3tru Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 Mie sincer imi apare ca ai page rank 0... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whisper™ Posted February 16, 2011 Author Report Share Posted February 16, 2011 Deci iti prezint dovata ... am deschis si site cu ora si data exacta a romaniei,nu stiu pe site verici tu , ori unde verific eu e de rahat ori la tine.Unul din noi va fi dezamagit ... sper sa nu fiu euhttp://analysis.ucoz.com/Untitled.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mosad Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 Edit:Site-ul pe care verifici e fucked up Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetreTerror Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 Detin Filme Online 2011 | Filme Online | Filme Online Gratis - Filme Online Subtitrate 2011 si da e pe host si subdomeniu free.Ideea e ca il folosesc la promovarea altor website'uri deoarece am page rank 2 si traffic consistent pe el.Cine vrea link exchage ? min page rank 1!As fi interesat sa fiti la subiectul topicului,nu am postat pentru a'mi face reclama din simplul fapt ca nu am nici un fel de ads pe el si nu as avea nimic de castigat,vreau doar sa caut parteneri pentru link exchange , injuriile si comentariile de insulta sunt binevenite si ele daca au in continut un sfat bun, vorba aia 'un sut in fund e un pas inainte'.Bafta!ai page rank 0 omule , foloseste google toolbar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 Ce situatie penibila .Iti vine sa intrii sub scaun , este ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alias74 Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 si mie imi da PR 0 verificat cu SeoQuake Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whisper™ Posted February 16, 2011 Author Report Share Posted February 16, 2011 Ce situatie penibila .Iti vine sa intrii sub scaun , este ? Nu chiar! sa nu uitati de acest topic si ce sa intamplat aici, astept o prima vizita a robotului de la google, si vedem dupa daca e cum zic eu.Am avut domeniu pe el si l-am scos acum 2 zile.Dupa o perioada de 3 luni am reactivat subdomeniul.In max 3 zile o sa va dau eu un reply cu ceva cincret.Apropo sa nu folositi seowebtools.ro ... o sa patiti ce am patit eu in acest topic . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whisper™ Posted February 25, 2011 Author Report Share Posted February 25, 2011 Ok ... dupa o perioada scurta google mi-a redat page rank'ul 2 ... nu stiu ce sa intamplat de a fost redus la 0 o perioada de 2 saptamani,pute'ti verifica din nou si daca sunt doritori de link exchange cu pr2 astept un raspuns aici.Bafta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigT Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 Link exchange cu traiminromaniasiataneocupatottimpul.wordpress.com ? Page rank 3 parca am... Si btw, ofer host ieftin... nu da bine pe free. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmetea Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 va pun eu linkuri pe pagini de anunturi/filme online/muzica/radio online din ro cu PR ok... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gianys75 Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 Seriale Online Gratis Subtitrate - Filme Online — Vizioneaza cele mai noi seriale online si filme online gratis fara a fi nevoie sa le descarci-downloadezi. Toate filmele online gratis sunt subtitrate in limba romana. Seriale online gratis subtitrasal mie acest site imi apare ca are page rank 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaggi Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 Mai bag? doua-trei reclame c? nu m-ai convins.http://img820.imageshack.us/img820/123/newbitmapimageyo.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...