Jump to content
tryall

Whazuppp ?

Recommended Posts

Posted

Salut ,

Ma numesc Andrei , sunt din Busteni , Prahova

Imi place trialul (sport cu bicicleta) , webdesign si mai ales hacking.

In legatura cu hacking-ul am fost inspirat din Hackers 1 , 2 , 3 . Am 15 ani si doresc sa invat si sa acumulez cunostine in legatura cu tot ce tine de "lumea Virtuala"

Posted
Salut ,

Ma numesc Andrei , sunt din Busteni , Prahova

Imi place trialul (sport cu bicicleta) , webdesign si mai ales hacking.

In legatura cu hacking-ul am fost inspirat din Hackers 1 , 2 , 3 . Am 15 ani si doresc sa invat si sa acumulez cunostine in legatura cu tot ce tine de "lumea Virtuala"

Hai ca ma uit si eu la filme, dar daca vin mascatii peste mine dau vina pe tine coe...

hai salut :D

Posted

Cu toate ca sunt filme si analizand un articol ex: Roman Care a SPART Bazele de Date NASA te cuprinde entuziasmul. Nu mi-a placut partea cu LCD-urile ci partea in care agentii sub acoperire ii urmaresc pe hackeri prin statia de metrou'

Posted

Eu am vazut Hackers 95 si e unul dintre cele mai mari rahaturi pe care le-am vazut in viata mea. Ar fi bine sa nu fi fost influentat de filme, care sunt produse de oameni care nu au nici o legatura cu hacking-ul.

Posted

voi nu stiti sa cititi.

Am spus "Am fost inspirat din film".

Acum ca stiti si voi ceva mai mult acolo va dati mari de parca voi prima data cum ati deschis un website cum l-ati hackuit.

pe scurt nu stiti sa urati "Welcome" si sa ma ajutati in loc sa va dati mari.