tryall Posted February 18, 2011 Report Posted February 18, 2011 Salut , Ma numesc Andrei , sunt din Busteni , Prahova Imi place trialul (sport cu bicicleta) , webdesign si mai ales hacking.In legatura cu hacking-ul am fost inspirat din Hackers 1 , 2 , 3 . Am 15 ani si doresc sa invat si sa acumulez cunostine in legatura cu tot ce tine de "lumea Virtuala" Quote
adi003user Posted February 18, 2011 Report Posted February 18, 2011 ) )) omg omg omg omg ce ti-a placut la hackers 1, 2, 3 ? lcd-urle alea multe? nu? Quote
BigT Posted February 18, 2011 Report Posted February 18, 2011 Salut!Eu n-am vazut hackers... trebuie sa ma uit si eu la el poate o sa vreau sa fiu hacker, yay! Lol... Quote
p3tru Posted February 18, 2011 Report Posted February 18, 2011 Salut , Ma numesc Andrei , sunt din Busteni , Prahova Imi place trialul (sport cu bicicleta) , webdesign si mai ales hacking.In legatura cu hacking-ul am fost inspirat din Hackers 1 , 2 , 3 . Am 15 ani si doresc sa invat si sa acumulez cunostine in legatura cu tot ce tine de "lumea Virtuala"Hai ca ma uit si eu la filme, dar daca vin mascatii peste mine dau vina pe tine coe...hai salut Quote
plm Posted February 18, 2011 Report Posted February 18, 2011 ) )) omg omg omg omg ce ti-a placut la hackers 1, 2, 3 ? lcd-urle alea multe? nu?o p* roz din fier cu luminiteo P* roz din fier cu luminite OMFG OMFG Quote
tryall Posted February 18, 2011 Author Report Posted February 18, 2011 Cu toate ca sunt filme si analizand un articol ex: Roman Care a SPART Bazele de Date NASA te cuprinde entuziasmul. Nu mi-a placut partea cu LCD-urile ci partea in care agentii sub acoperire ii urmaresc pe hackeri prin statia de metrou' Quote
Nytro Posted February 18, 2011 Report Posted February 18, 2011 Eu am vazut Hackers 95 si e unul dintre cele mai mari rahaturi pe care le-am vazut in viata mea. Ar fi bine sa nu fi fost influentat de filme, care sunt produse de oameni care nu au nici o legatura cu hacking-ul. Quote
wvw Posted February 18, 2011 Report Posted February 18, 2011 Compar?-l pe James Bond cu spionii din lumea real? ?i vei avea o idee despre falia dintre imaginea hackerului propagat? de Hollywood ?i hackerii adev?ra?i. Quote
Heaton Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 Noroc ca nu te-ai uitat la Frumoasa si Bestia. Te vedeam acum pe forum in cautare de Bestie. Intelege ca filmele sunt... filme. Quote
tryall Posted February 19, 2011 Author Report Posted February 19, 2011 voi nu stiti sa cititi.Am spus "Am fost inspirat din film".Acum ca stiti si voi ceva mai mult acolo va dati mari de parca voi prima data cum ati deschis un website cum l-ati hackuit.pe scurt nu stiti sa urati "Welcome" si sa ma ajutati in loc sa va dati mari. Quote